Συνεχίζονται οι αλλαγές στην διοικητική πυραμίδα του Epsilon!

Ως γνωστόν το Epsilon έχει γυρίσει σελίδα… Ως γνωστόν εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει στο κανάλι των Μελισσίων να φυσά το φρέσκο αεράκι που κουβαλά μαζί της κάθε μεγάλη αλλαγή, κάθε νέο ξεκίνημα.

Μοιραία ,λοιπόν, αυτή την εποχή γίνονται διαρκείς ανακατατάξεις σε ότι αφορά στο στήσιμο της διοικητικής πυραμίδας του καναλιού, μιας και ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποδείξει με όλες τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα, πως στόχος του είναι να επανδρώσει το κανάλι με εξαιρετικά έμπειρα και ικανά στελέχη, έτσι ώστε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να πρωταγωνιστήσει στο τηλεοπτικό προσκήνιο, διεκδικώντας ένα μεγάλο κομμάτι από την πολυπόθητη πίτα της τηλεθέασης.

Έτσι, πριν από λίγη ώρα έφτασε στα χέρια μας ακόμα μία σημαντική ανακοίνωση που έχει να κάνει με το πως ακριβώς διαμορφώνεται το διοικητικό παζλ της επόμενης μέρας.

Πιο συγκεκριμένα στο δυναμικό του Epsilon ανήκει πλέον και ο Ιωάννης Δριμυλής, με την ανακοίνωση του καναλιού να αναφέρει τα παρακάτω:

“…Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ. Ιωάννη Δριμυλή, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντα του Creative Director.

O κ. Δριμυλής διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης και έχει πάνω από 45 διεθνή βραβεία στον τομέα του on air promotion.

Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός και η λειτουργία της Διεύθυνσης Δημιουργικού που θα συντελέσει στην αναδιαμόρφωση της τηλεοπτικής εικόνας του σταθμού.

O τηλεοπτικός σταθμός EPSILON καλωσορίζει τoν κ. Ιωάννη Δριμυλή στην οικογένειά του…”

 

Read More

And More