Συνεχίζονται οι αλλαγές στο Epsilon!

Οι αλλαγές στο Epsilon συνεχίζονται και δεν θα σταματήσουν… Η νέα εποχή στο κανάλι των Μελισσίων έχει ξεκινήσει και εννοείται πως… φαίνεται από παντού! Το κανάλι έχει γυρίσει σελίδα και στο πλαίσιο αυτής της νέας τηλεοπτικής ταυτότητας που επιχειρεί να αποκτήσει, έχει αγκαλιάσει θερμά την μυθοπλασία και πολύ καλά έχει κάνει, μιας και η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πως η ελληνική μυθοπλασία στο πρόγραμμα ενός καναλιού είναι μία σταθερή, διαχρονική αξία.

Στο πλαίσιο ,λοιπόν, αυτό στο Epsilon… “Βρέχει Έρωτα”! “Βρέχει Έρωτα”, είναι ο τίτλος της ολοκαίνουργιας σειράς που έρχεται λίαν συντόμως στους δέκτες μας, η οποία είναι κυπριακής παραγωγής και θα μεταδίδεται σε καθημερινή βάση, από τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου για να σας παρασύρει στη δίνη της!

Ο Κώστας Χριστοφόρου και ο Βασίλης Καρφής υπογράφουν μία σειρά γεμάτη συναίσθημα και χιούμορ στην οποία πρωταγωνιστεί μία πλειάδα γνωστών και αγαπημένων ηθοποιών, όπως οι Σταμάτης Γαρδέλης, Ευαγγελία Μουμούρη, Τόνυ Δημητρίου, Μένια Μαθιουδάκη.

Αλήθεια, ο πρώτος έρωτας πόσο κρατάει; Όταν χαθεί ξανάρχεται; Πώς ξανάρχεται; Εκδικητικός; Τρυφερός; Σαν μια γλυκιά ανάμνηση; Και μπορεί να ξαναζήσει; Αυτά τα ερωτήματα βρίσκουν απάντηση μέσα από τον έρωτα των ζευγαριών που παρακολουθούμε.

Της Έλενας και του Κωστή, που είναι φοιτητές και θέλουν να παντρευτούν αλλά έχουν τα πάντα εναντίον τους. Του Άρη και της Αλεξάνδρας, γονιών της Έλενας, που χώρισαν νωρίς για κάποιους λόγους που ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει μέσα τους -κι ας νομίζουν το αντίθετο.

Του Άρη και της Ιφιγένειας, που κουβαλάει την ανάγκη για εκδίκηση. Του Λεωνίδα και της Αλεξάνδρας, που καταλήγει σε ένα ανήλιαγο κελί στην Ταϊλάνδη. Της Στέλλας και του Αχμέτ, που συναντούν διαδοχικά εμπόδια.

Και ακόμη, της Έλενας και του Μιχάλη που στην πραγματικότητα δεν είναι έρωτας αλλά εργαλείο για να προκαλέσουν πόνο.

Πού μπορεί να μας πάει, τελικά, ένας έρωτας; Σε ποια φωτεινά ή σκοτεινά μονοπάτια; Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο ή δεν έχει αξία πια όταν περάσει ο χρόνος; Βρέχει έρωτα!

Η νέα καθημερινή κομεντί σε σενάριο Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Κώστα Χριστοφόρου και Βασίλη Καρφή θα προβάλλεται – όπως σου έχω αναφέρει ήδη -, από τις 5 Φεβρουαρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 8.00 μ.μ. από τη συχνότητα του EPSILON.

 

Πρωταγωνιστούν: Σταμάτης Γαρδέλης, Ευαγγελία Μουμούρη, Τόνυ Δημητρίου, Μένια Μαθιουδάκη, Μαρία Παπαφωτίου, Κωνσταντίνος Γαβριήλ κ.α.

Read More

And More