Στο T-live

Συντετριμμένη η Μαρία Αλεξάνδρου για τον αδιανόητο εφιάλτη αρπαγής και ξυλοδαρμού της: “Με χτυπούσαν αλύπητα, με μαχαίρωσαν”

Η Μαρία Αλεξάνδρου μίλησε στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου για τον αδιανόητο εφιάλτη που πέρασε στα χέρια ανδρών και γυναικών, όταν την απήγαγαν, την έδειραν και την κούρεψαν με ψαλίδι σε μια ερημική τοποθεσία στη Θεσσαλονίκη, πριν από έναν χρόνο. (Δες εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ για τα όσα έζησε η Μαρία Αλεξάνδρου)

Η νεαρή γυναίκα τόνισε ότι της είναι πολύ δύσκολο να συζητά γι’ αυτό το θέμα, σημειώνοντας πως έγινε λόγω της ζήλιας για έναν άντρα. «Δεν είναι πολύ εύκολο να συζητάς γι’ αυτό και όταν περνάς κάτι τέτοιο. Είμαι συντετριμμένη από αυτό και εύχομαι να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη. Αυτός ήταν και ο λόγος που δημοσιοποίησα και τις φωτογραφίες. Ήταν κάτι πολύ άσχημο και κάτι παραπάνω από συνταρακτικό» είπε με τρεμάμενη φωνή το μοντέλο και εξομολογήθηκε καρέ καρέ πώς έγινε η αρπαγή.

Και λίγο αργότερα είπε: «Ήταν ψυχοπαθείς μαζί μου. Οι γυναίκες είχαν το μένος και το μίσος μαζί μου. Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα καιρό πριν, αλλά δεν είχα δώσει βάση. Όχι μόνο γιατί ήμουν με εκείνον τον σύντροφο τότε, αλλά λόγω του ότι είμαι αυτή που είμαι και ζηλεύουν. Δεν το πήρα και στα σοβαρά… Δεν περίμενα ότι ένας άνθρωπος θα καθοδηγήσει άλλους 5-6 ανθρώπους να φτάσουν ως εκεί. (…)

Στην ερημική τοποθεσία που με πήγαν, μου επιτέθηκαν με μαχαίρι, έχω μία ουλή που δε μπορώ να σας τη δείξω τώρα δημόσια. Με μαχαίρωσαν στην κοιλιά και μετά προχώρησαν σε άλλες διαδικασίες, όπως το κούρεμα, κακοποίηση και λεκτική βία. Το πιο συνταρακτικό που θυμάμαι είναι ότι ήμουν πεσμένη κάτω και με χτυπούσαν αλύπητα στο κεφάλι. Με έσυραν στον δρόμο και μου έσκισαν τα ρούχα. Προσπάθησαν να αλλοιώσουν την ομορφιά μου».

Δες το βίντεο με όλη την εξομολόγηση της Μαρίας Αλεξάνδρου:

Read More

And More