Σύζυγος Γιάννη Γιοκαρίνη στο Tlive: «Δεν με έπιασε από τον λαιμό – Ήρθα να τον στηρίξω γιατί δεν έγινε απολύτως τίποτα»

Στη δικαιοσύνη οδηγήθηκε ο Γιάννης Γιοκαρίνης, μετά τη σύλληψή του από τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το πρωί της Τετάρτης 3 Απριλίου, ο δημοφιλής τραγουδιστής φέρεται να έπιασε από τον λαιμό τη σύζυγό του, Σοφία Μιχαλοπούλου, με αποτέλεσμα εκείνη να καλέσει την αστυνομία.

Πριν από λίγη ώρα, η Σοφία Μιχαλοπούλου βρέθηκε στα δικαστήρια, ξεσπώντας μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. (Δες εδώ το βίντεο του TLIFE)

Στη συνέχεια, η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live, ισχυριζόμενη ότι: «Ήταν ένας διαπληκτισμός, όπως γίνεται σε όλα τα ζευγάρια στο σπίτι μας και κάποια στιγμή, επειδή ξέφυγε το πράγμα, πήρα τηλέφωνο για να κάνουν μία απλή σύσταση. Από ό,τι φαίνεται, έχει αλλάξει ο νόμος και καλά έχει κάνει λόγω των γυναικοκτονιών και περάσαμε την αυτόφωρη διαδικασία. Βγαίνουν ψευδείς πληροφορίες στον αέρα και στα μανταλάκια ότι με έχει πιάσει από τον λαιμό κι ότι με έχει δείρει. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά».

«Τραβιόμαστε τζάμπα. Μόνο λεκτική ήταν η επίθεση. Αν ήταν κάτι πιο σοβαρό, θα είχα μιλήσει εγώ πιο σοβαρά. Δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα για να κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα από το τίποτα, επειδή ο Γιάννης είναι γνωστός» πρόσθεσε επίσης.

«Τρόμαξα και πήρα την αστυνομία τηλέφωνο. Στο παρελθόν έχω βιώσει άσχημα πράγματα λόγω της εξάρτησης του Γιάννη από το αλκοόλ. Η υπομονή μου και η αντοχή μου έχει φτάσει σε μηδαμινά επίπεδα. Οπότε έχοντας περάσει όλα αυτά με έναν άνθρωπο που δε μπορούσε να ελέγξει το μυαλό του, το παραμικρό θα μπορούσε να με ενοχλήσει. Αλλά δεν έγινε αυτό το κακό που έχει βγει σήμερα» εξομολογήθηκε μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Μάλιστα, η Σοφία Μιχαλοπούλου έδειξε επανειλημμένα τον λαιμό της, επισημαίνοντας πως δεν έχει κανένα σημάδι χειροδικίας.

Δες όλα όσα είπε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη παρακάτω:

Read More

And More