Τα “καρφιά” του Χάρη Βαρθακούρη για τον Alpha: “Δε φέρθηκαν δίκαια στην Αντελίνα”

Είναι γνωστό πως ο Χάρης Βαρθακούρης στηρίζει την σύζυγό του Αντελίνα σε κάθε της βήμα και επιλογή, όπως άλλωστε κάνει και εκείνη. Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής του Big Brother, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο ο Alpha διέκοψε τη συνεργασία με τη σύζυγό του

“Θεωρώ πως ο Alpha δεν έχει φερθεί δίκαια στην Αντελίνα. Δε ξέρω αν θα ήταν καλύτερη η Αντελίνα αν παρουσίαζε την εκπομπή της Ηλιάνας αλλά έχω τεράστια εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου και ότι θα μπορούσε να φέρει εις πέρας οτιδήποτε της ανέθεταν, είμαι σίγουρος για αυτό. Σαν τηλεθεατής βλέπω ότι δεν του κάθονται πολύ του Alpha τα πειράματα φέτος” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε να πει την άποψή του για την απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού να κατεβάσει τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη από το επίσημο site του αλλά και το γεγονός πως δεν έστειλε κάμερες σε πρόσφατη εκδήλωση της οποίας το κεντρικό πρόσωπο ήταν η παρουσιάστρια.

“Δε το γνώριζα αυτό για τις εκπομπές. Άκουσα ότι ο Alpha δεν έστειλε κάμερες σε μια εκδήλωση που το τιμώμενο πρόσωπο ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Θεωρώ ότι είναι ατυχές, είναι φάουλ όταν στέλνουν όλα τα κανάλια και όταν είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει πολύ ψωμί σε αυτό το κανάλι” είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ο γνωστός τραγουδιστής δε παρέλειψε να αναφερθεί και στο “The masked singer” και το αν τελικά θα το δούμε να πραγματοποιείται.

Read More

And More