Τα περί… Μπάγιας (Αντωνοπούλου) μύθος!

Εδώ η Μπάγια, εκεί η Μπάγια, που είναι η Μπάγια ο ε ο; Κι ,όμως, η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει γίνει το πρόσωπο των τηλεοπτικών ημερών. Βλέπεις, μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της από το “Καλημέρα Ελλάδα”, τα σενάρια που την αφορούν και αφορούν φυσικά και στο επόμενο τηλεοπτικό της βήμα παίρνουν και δίνουν!

Τι έχεις ακούσει μέχρι τώρα; Τι ότι θα βρισκόταν στο πλευρό των Χασαπόπουλου-Σαραντάκου στο Open.

Τι ότι την πήρε τηλέφωνο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και της ζήτησε να είναι μαζί του, στην τηλεοπτική επιστροφή του “The 2night Show”.

Τι ότι θα αναλάβει την παρουσίαση πρωινής, ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, η οποία ετοιμάζεται για Σάββατο και Κυριακή και θα έρθει στους δέκτες μας λίαν συντόμως…

Σύμφωνα ,λοιπόν, με το ρεπορτάζ που κατάφερα να κάνω, όλα αυτά που έχουμε ακούσει περί Μπάγιας, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά είναι μύθος.

Στον ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή δεν έχει παρθεί καμία απολύτως απόφαση που να λέει πως η Μπάγια Αντωνοπούλου θα είναι μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο στο νέο ενημερωτικό πρωινό που ετοιμάζουν.

Και για την ακρίβεια, ούτε και ο Νίκος Ρογκάκος έχει “κλειδώσει”. Το όνομα του δημοσιογράφου έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για να είναι στο ενημερωτικό πρωινό, αλλά μέχρι εκεί.

Από την άλλη πάλι, οι Αντεννικοί δεν έχουν καταλήξει καν, για το αν μιλάμε για ένα καθαρόαιμο, δημοσιογραφικό πρωινό τα Σαββατοκύριακα, για το αν θέλουν να είναι ένα infotainment πρωινό, ή κι ακόμα αν έχουμε να κάνουμε μ΄ ένα ψυχαγωγικό πρωινό για τα Σου-Κου!

Όπως τα διαβάζεις λατρεμένη έχουν τα πράγματα. Εκεί στο Μαρούσι έχει κάνει την εμφάνισή της και η ιδέα, κάθε Σάββατο και Κυριακή να μην βγει τελικά στον αέρα οπωσδήποτε ενημερωτική εκπομπή, αλλά ίσως ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Με άλλα λόγια, εκεί στον ΑΝΤ1 για την ώρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Οπότε σαφέστατα και θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για… υποψήφιους παρουσιαστές, όταν αποφασιστεί οριστικά το ύφος και ο τύπος προγράμματος που θα θέλουν να βγάλουν στον αέρα.

Read More

And More