Τάκης Καραγκούνιας – Survivor: «Κόλαφος» για τους συμπαίκτες του στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του

Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης στο Survivor. Στις πρώτες του δηλώσεις στο Love it και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα ήταν καταπέλτης για την πλειοψηφία των συμπαικτών του.

«Δεν ήθελα καθόλου να αποχωρήσω, είμαι πολύ στενοχωρημένος, διότι ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα το Survivor. Αλλιώς το περίμενα, αλλιώς το είδα και με άλλα συναισθήματα αποχώρησα. Είχαν στήσει ένα τρελό σχέδιο εναντίον μου τις τελευταίες 10 ημέρες, διότι έχω πάει πολύ κόντρα σε αυτούς και σε όσα έκαναν» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Ο Άρης μου είχε πει off camera ότι θα σε βγάλω υποψήφιο μέχρι να σε διώξω. Πήρε με το μέρος του τον Μαρτίκα, που είναι αερολόγος φιλόσοφος. Είμαι γύρω στα 62-63 κιλά και είχα μπει στα 76 κιλά κι αυτοί παραμένουν στα κιλά τους. Αν κάποιος είναι έξυπνος, θα καταλάβει τι εννοώ» συνέχισε.

Όπως υποστήριξε θαυμάζει αγωνιστικά τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ενώ για την Στέλλα Ανδρεάδου σημείωσε πως «η Βρισηίδα Ανδριώτου, η ύπουλη δύναμη του Survivor , την έπεισε τις τελευταίες ημέρες. Η Βρισηίδα αποφεύγει να παίζει τα παιχνίδια του Survivor και θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό. Οι Τούρκοι παίκτες τη χλεύαζαν και αναρωτιόντουσαν γιατί είναι αυτή ακόμα μέσα».

Ο Τάκης Καραγκούνιας λύγισε όταν αναφέρθηκε στην κόρη του και τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή και δε μπορούσε να επικοινωνήσει με τους δικούς του ανθρώπους, ενώ άφησε αιχμές τόσο για τον Σπύρο Μαρτίκα, όσο και για τον Άρη Σοϊλέδη: «Έχω χάσει 15 κιλά και ήμουν εκεί και πάλευα, ενάντια σε ποιους όμως; Στους κλεφτοκοτάδες; Off camera είχα επιθέσεις από τον Σπύρο Μαρτίκα που με χλεύαζε για την οικονομική μου κατάσταση και επαινώντας τη δικιά του. Ο Άρης Σοϊλέδης ήθελε να με βγάλει από το παιχνίδι γιατί είδα τι έχει κάνει μέσα».

Μετά την προβολή του α’ μέρους της συνέντευξης, ο Απόστολος Ρουβάς είπε στον αέρα του Love it ότι ο Τάκης Καραγκούνιας τον είχε απειλήσει.

Στο β’ μέρος  της συνέντευξης, ο Τάκης Καραγκούνιας έβαλε στο στόχαστρο το νέο ειδύλλιο Βρισηίδας Ανδριώτου και Σπύρου Μαρτίκα, αλλά και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Το λέω ευθαρσώς ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου τον κοροϊδεύει. Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας ψεύτικος χαρακτήρας. Το κάνουν για την τηλεθέαση γιατί δεν έχουν τίποτα άλλο να αποδείξουν. Μου είπε πριν από 10 ημέρες ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην σύντροφό της και ξαφνικά ενδιαφέρεται για τον Μαρτίκα που δεν ήθελε να τον βλέπει; Τον κορόιδευαν με την Ευρυδίκη και τον έλεγαν γυμνοσάλιαγκα. Εγώ έχω στόμα και λέω» είπε χαρακτηριστικά ο Μισθοφόρος του Survivor.

Αναφορικά με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, είπε πως «να τη ρωτήσετε πόσα κιλά μπήκε και πόσα κιλά βγήκε από το Survivor. Μετά να μιλήσουν. Καλά θα κάνει να ηρεμήσει, δεν χρειάζεται να σιγοντάρει το κουμπαράκι της».

Δες περισσότερα παρακάτω:

 

Read More

And More