Τάκης Καραγκούνιας: «Είμαι σε μια διαρκή κατάθλιψη, τι άλλο θέλετε δηλαδή;»

Στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε καλεσμένος ο Τάκης Καραγκούνιας την Κυριακή 14/1.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι γυμνάζεται καθημερινά για να έχει την κατάλληλη φυσική κατάσταση εφόσον και αν τον καλέσουν από την εταιρεία παραγωγής.

«Η αλήθεια είναι ότι ξεκουράστηκα, δεν έχω σταματήσει να γυμνάζομαι γιατί περιμένω τηλέφωνο για να μπω. Το βλέπω και λυσσάω, είμαι σε μια διαρκή κατάθλιψη. Μα το λέω, τι άλλο θέλετε δηλαδή; Θα τους διώξω όλους μόλις πάω. Νέος Τάκης Καραγκούνιας δεν θα υπάρξει, είναι ένας και μοναδικός. Έχω αφήσει το δικό μου ίχνος», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Ο Άγγελος είναι καλό παιδί, έχει πέσει σε κάποιες λούπες, πιστεύω θα το ξεπεράσει. Δεν ξέρει ακόμα το παιχνίδι της τηλεόρασης! Θα το πω άλλη μια φορά δημόσια. Τον Άγγελο τον συμπαθώ πολύ αλλά δεν μου είπε καν ότι θα πάει το Survivor. Το έμαθα τρεις μέρες πριν μπει και εκνευρίστηκα. Δεν γίνεται να με λέει μέντορας και να μην το ξέρω ότι θα μπει», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Να είναι καλά το παιδί, να πάει καλά. Εγώ θέλω πολύ να μπω στο παιχνίδι. Survivor χωρίς Τάκη δεν υπάρχει. Να τα ακούσει η εταιρεία παραγωγής μπας και…», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Τάκης Καραγκούνιας.

Read More

And More