Ταμίλα Κουλίεβα: Η εξομολόγηση για την προσωπική ζωή της – «Δεν ήταν καθόλου δύσκολο το διαζύγιό μου»

Η Ταμίλα Κουλίεβα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και στον Αλέξη Μίχα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την αναγνωρισιμότητα, το διαζύγιό της, ενώ αποκάλυψε και περιστατικά που έχει ζήσει στο εξωτερικό.

«Δεν πρόλαβα να χαρώ την αναγνωρισιμότητα, γιατί ίσως δεν ήμουν καθόλου έτοιμη. ”Στη ζωή που δεν έζησα” με είχε δυσκολέψει μια σκηνή που κάναμε πάρα πολλές λήψεις και υποτίθεται πως είχα ξενυχτήσει και έκλαιγα όλη μέρα», ανέφερε αρχικά η Ταμίλα Κουλίεβα.

«Δεν ήταν καθόλου δύσκολο το διαζύγιο μου και συνεργαστήκαμε άριστα με τον πρώην σύζυγό μου. Μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε. Προς το παρόν δεν σκοπεύω να παντρευτώ ξανά αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Μετά τα 30 άρχισα να βγαίνω πολύ έξω με φίλους και να κάνω ταξίδια» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης αποκάλυψε κάποια περιστατικά που έχει ζήσει σε ταξίδια της στο εξωτερικό: «Πέρυσι το καλοκαίρι έκανα γιόγκα στις 5.30 το πρωί στον Αμαζόνιο ήταν κάτι μαγικό και ακούγαμε κάποιες φυλές να μαλώνουν. Σε ταξίδι μου στην Ταϊλάνδη έχω δοκιμάσει έντομα και είναι πολύ ωραίος μεζές για την μπύρα».

Read More

And More