Ταμίλα Κουλίεβα: Μιλά πρώτη φορά για τη μάχη της με τον κορονοϊό

Ήταν στα τέλη Γενάρη, όταν η Ταμίλα Κουλίεβα ανακάλυψε ότι βγήκε θετική στον κορονοϊό. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα από τη Μόσχα όπου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, ωστόσο όταν έκανε το απαραίτητο τεστ, αυτό βγήκε θετικό. 

Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε στην εκπομπή ΕΡΤ Σαββατοκύριακο για τη μάχη που έδωσε με τον Covid-19 και περιγράφει πως πέρασε εκτός Ελλάδος την καραντίνα.

“Έκανα τεστ για να επιστρέψω στην Ελλάδα, το οποίο βγήκε θετικό και έτσι πέρασα τη δοκιμασία του Covid. Άτυχη που μπήκα στην αναγκαστική καραντίνα για 15 μέρες από την άλλη τυχερή, γιατί μέσα από την περιπέτειά μου γνώρισα από κοντά το σύστημα υγείας της Νέας Ρωσίας. Από τη διάγνωση του ιού ακολούθησε μια αυτοποιημένη ιατρική παρακολούθηση. Είχα δυο φορές τηλεφωνική επαφή με τον γιατρό, επίσκεψη του γιατρού στο σπίτι, δωρεάν φαρμακευτική αγωγή. Ετοιμότητα για μεταφορά στο νοσοκομείο, σε περίπτωση επιδείνωσης της υγείας μου, παροχή δωρεάν του επαναληπτικού τεστ. Ένιωσα πολύ φροντίδα” ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

 

Read More

And More