Τάμτα: Απαντά για πρώτη φορά γιατί δεν είναι στην Panik λόγω του Πάρη Κασιδόκωστα – Σκέφτεται να ξανακάνει οικογένεια;

Η Τάμτα, εντυπωσιακή και ντυμένη στα λευκά, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο πλατό του The 2 night Show και συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια αναφέρθηκε  στην επιτυχημένη της πορεία στη μουσική, ενώ εξήγησε  τους λόγους που θέλει να ξεφορτωθεί τη διακριτικότητα που την διακατέχει από μικρό παιδί. Αναφέρεται στις προτάσεις που έχει δεχτεί για παρουσίαση, περιγράφει πώς πέρασε την περίοδο της καραντίνας και αποκαλύπτει αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να ξανακάνει οικογένεια. Τέλος, δηλώνει πως θα ξαναπήγαινε με χαρά στη Eurovision αφού για εκείνη ήταν ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Χάρηκα αλλά και ντράπηκα λίγο με τον πλατινένιο δίσκο. Προσπαθώ να ξεφορτωθώ τη διακριτικότητα που έχω από μικρή. Είμαι πολύ περήφανη για όσα έχω καταφέρει μέχρι σήμερα και πλέον το λέω.

Είσαι σχεδόν 20 χρόνια με την ίδια δισκογραφική. Υπέγραψα το 2004 στη Μinos και είμαι ακόμα εκεί. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Με τους ανθρώπους που επιλέγω είμαι σταθερή. 

Ο Γρηγόρης ρώτησε την Τάμτα πως και δεν είναι στο δυναμικό της Panik λόγω του συντρόφου της, Πάρη Κασιδόκωστα. Συναντώ κόσμο που θεωρεί δεδομένο ότι είμαι στην Panik και τους λέω όχι είμαι στη Minos. Eίναι μια δική μου απόφαση και την στηρίζω. Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις.

Διάβασε εδώ: Τάμτα: Η απίστευτη… πλατινένια έκπληξη που της έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Δεν νιώθω ότι μεγαλώνω. Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Νιώθω μια χαρά μικρή…Κάνω 3 φορές τη βδομάδα γυμναστική. Δεν κάνω διατροφή για να χάσω κιλά. Ίσα ίσα δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου. Τρώω πάρα πολύ. Κάποτε μαγείρευα. Στη Γεωργία μαγείρευα πολύ. Εδώ στην Ελλάδα όχι. Αλλά τώρα στην καραντίνα ξαναμαγείρεψα. Κάνω ένα ωραίο  φαγητό από τη Γεωργία. Ζωγραφική και μαγειρική ήταν πολύ ωραία στην καραντίνα. Όταν κάνω αυτά τα δυο αφοσιώνομαι και δεν σκέφτομαι και με ξεκουράζει πολύ.

Δεν έχω στα σχέδια να ξανακάνω οικογένεια. Δε μιλάμε για αυτό με το σύντροφό μου. Δεν κανονίζω τίποτα. Δεν έχουμε κάτι στα άμεσα σχέδιά μας. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ!

Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα στη Eurovision το έχω ξαναπεί από την επόμενη κιόλας μέρα της εκπροσώπησής μου το 2019. Η Eurovision είναι μια μοναδική εμπειρία, μια πολύ απαιτητική διοργάνωση γεμάτο ανατροπές. Mε ένα καλό τραγούδι, θα πήγαινα. Αν μου έκανε ταυτόχρονα πρόταση η Ελλάδα και η Γεωργία σίγουρα θα διάλεγα την Ελλάδα να εκπροσωπήσω.

Στη Γεωργία δεν είχα τηλεόραση και πήγαινα στον ξάδελφό μου να δω Mtv. Που να φανταζόμουν ότι θα βρεθώ στον ίδιο χώρο με τη Madonna. Οραματιζόμουν ότι ήμουν στη σκηνή και από κάτω φώναζαν. Και τότε φαινόταν αστείο. Αλλά στη Eurovision το έζησα στα αλήθεια.

Μου έκαναν πρόταση να παρουσιάσω το The Voice αλλά δεν τόλμησα να το κάνω γιατί δεν μιλάει τέλεια ελληνικά

Read More

And More