Τάμτα: «Έχω ακούσει πολύ σκληρές κουβέντες για την εμφάνισή μου»

Mε αφορμή την επικείμενη εμφάνισή της στα Madwalk, η Τάμτα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο.

Η pop star αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αρνητικά σχόλια που έγιναν για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή, αλλά και στο ενδεχόμενο να τη δούμε για ακόμη μια φορά στη σκηνή της Eurovision.

«Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις σε όποια ηλικία θέλεις και άσ΄τους να λένε. Ο καθένας μπορεί να φοράει ό,τι θέλει» είπε η Τάμτα και συνέχισε, «Έχω κριθεί πολλές φορές για το πόσο αδύνατη είμαι, παλαιότερα έχω ακούσει πολύ σκληρές κουβέντες».

«Η ομάδα της Κύπρου με την οποία είχα πάει στη Eurovision ήταν φανταστική. Αν μου συνέβαινε να είχα ξανά την τύχη και τη χαρά να εκπροσωπήσω οποιαδήποτε χώρα θα ήμουν πιο απαιτητική στα θέλω μου. Όταν πήγα στη Eurovision με την Κύπρο το κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα δεν ήταν 100% της επιλογής μου» ανέφερε σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.

Για τη σχέση με την κόρη της η Τάμτα είπε: «Ως πολύ μικρή γονιός σαφέστατα έχω κάνει κι εγώ κάποια λάθη αλλά καυτά κάπως διορθώνονται όταν τα αντιλαμβάνεσαι και τα συζητάς. Όταν αισθάνομαι ότι οφείλω να της πω “συγγνώμη” το έχω κάνει με όλη μου τη χαρά».

Read More

And More