Τάνια Μπρεάζου: “Γεννήθηκα στη Ρουμανία και τα παιδιά στο σχολείο σχολίαζαν… Είμαστε όλοι ίδιοι δεν χρειάζεται το μπούλινγκ”

Η Τάνια Μπρεάζου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night Show. Η ταλαντούχα και όμορφη ερμηνεύτρια, που έχει μαγέψει κοινό και κριτική επιτροπή με τις μεταμορφώσεις της στο «YFSF – All Star” , έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καταγωγή της που είναι από τη Ρουμανία, στα παιδικά της χρόνια στη Ρόδο, στο όνειρο που έγινε πραγματικότητα και στη πορεία της στο τραγούδι. Γιατί αποκαλεί «δάσκαλο» τον Αντώνη Ρέμο, τι κρατά από τη συμμετοχή της στο «YFSF – All Star» και ποια θεωρεί την πιο δύσκολη μεταμόρφωση που έκανε φέτος;

Έκανα προσπάθειες να αλλάξω την εικόνα μου. Πρόσεξα το κορμί μου τη διατροφή μου. Tραγουδάω από 5 χρονών. Δεν έχω φανταστεί να κάνω κάτι άλλο. Ήταν το όνειρό μου. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή του X- Factor να πάω για οντισιόν και τα έχασα. Είχε δηλώσει συμμετοχή μια φίλη μου για μένα! Δεν το πήρα σοβαρά από την αρχή, αλλά μετά το πήρα πιο ζεστά. Η Τάμτα με στήριξε πάρα πολύ.

Γεννήθηκα στη Ρουμανία και δυο ετών πήγα με τους γονείς μου στην Κρήτη και μετά στη Ρόδο. Αγαπώ και τις δυο χώρες το ίδιο και τη Ρουμανία και την Ελλάδα. Οι γονείς μου χώρισαν. Η μητέρα μου ζει στην Αγγλία και ο πατέρας μου στη Ρουμανία. Ζω μόνη μου από τα 17 μου. Στο σχολείο τα παιδάκια, όταν βλέπουν κάτι διαφορετικό είναι λογικό να το σχολιάζουν. Είμαστε όλοι ίδιοι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται μπούλινγκ.

Έμεινα με τη μαμά μου στην πρώτη καραντίνα και το χάρηκα πολύ. Έχω να δω τον πατέρα μου 5 χρόνια. Δεν έχει καταφέρει να έρθει αλλά θα πάω να τον δω εγώ.Oι φίλοι μου είναι η οικογένειά μου. Θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου. Δεν έχω κάποια σχέση τώρα.

Η συνεργασία μου με τον Αντώνη Ρέμο ήταν φανταστική. Είναι ο δάσκαλός μου!

 

Read More

And More