Τάνια Μπρεάζου: «Η μητέρα μου παντρεύεται τώρα, όταν μεγαλώσω θέλω να της μοιάσω»

Την Τάνια Μπρεάζου υποδέχτηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», την Τετάρτης 3/5.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο σχολείο με τα ρατσιστικά σχόλια των συμμαθητών της, ενώ αναφέρθηκε και στη μητέρα της.

«Και οι δυο γονείς μου είναι από τη Ρουμανία, είναι χωρισμένοι οι γονείς μου. Δυσκολευτήκαμε αρκετά στην αρχή, όμως ειδικά η μητέρα μου είναι ηρωίδα, πάλεψε πάρα πολύ για να με μεγαλώσει. Μαζί μεγαλώσαμε στην ουσία. Όταν μεγαλώσω λίγο παραπάνω, θέλω να της μοιάσω», εξομολογήθηκε η Τάνια Μπρεάζου, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η μητέρα της παντρεύεται μέσα στον μήνα.

«Της λέω μπράβο σε όλα. Έκανε τρεις δουλειές για να με μεγαλώσει, στάθηκε και μαμά και μπαμπάς και τα πάντα», επεσήμανε η Τάνια Μπρεάζου.

Στη συνέχεια η Τάνια Μπρεάζου εξομολογήθηκε πως έχει βιώσει μπούλινγκ. «Βίωσα bullying λόγω καταγωγής. Η μητέρα μου πάντα μου εξηγούσε, μου έλεγε να μη δίνω σημασία. Όλα όμως πιστεύω πως ξεκινάνε από την οικογένεια, γιατί είχα και φίλους που με στήριζαν και με βοηθούσαν».

Read More

And More