Τάσος Ιορδανίδης: «Αναγκάστηκα να δανειστώ από όποιον μιλάει ελληνικά»

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Ιορδανίδης στην εκπομπή Όλα Γκουντ και τη δημοσιογράφο Ελένη Καρποντίνη.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην σημαντική αλλαγή που πέτυχε στην εξωτερική του εμφάνιση, τις δυσκολίες και την κατάθλιψη καθώς εξέφρασε και δειλά την επιθυμία του για ένα τρίτο παιδί!

«Έχασα 32 κιλά, ναι. Είχα πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια του κορονοϊού και έπρεπε να εκτονωθώ κιόλας με κάποιον τρόπο οπότε άρχισα να τρέχω, να πηγαίνω να κάνω γυμναστικές και να θυμάμαι λίγο τον εαυτό μου όπως ήμουν το πάλαι ποτέ».

«Μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό, είτε ήμουν σε κατάθλιψη είτε όχι. Από κει και έπειτα όμως το ότι είχα αφήσει τον εαυτό μου, ίσως πείραζε. Θεωρώ πως έγινε από όλο αυτό το βάρος των ευθυνών, της καθημερινότητας που πολλές φορές δεν μπορείς να πάρεις ανάσα. Αρχίζεις και καταφεύγεις στις ένοχες απολαύσεις της ζωής. Στο φαγητό, το ποτό σε άλλες περιπτώσεις».

«Όταν βρέθηκα πραγματικά να μην έχω να πάρω τσιγάρα από θεατρική παραγωγή, αναγκάστηκα να δανειστώ από όποιον μιλάει ελληνικά. Αυτό ήταν ένα σκαλοπάτι το οποίο μου έδειξε ότι πρέπει να είσαι πολύ πιο σεμνός στις επιλογές σου, πολύ πιο ταπεινός και όλο αυτό μου κούνησε το κεφάλι πάρα πολύ. Στήριγμα μου η Θάλεια, βράχος η Ματίκα δεν το συζητάμε» συμπλήρωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Εγώ θα ήθελα να κάνω τρίτο παιδάκι αλλά νομίζω ότι η Θάλεια… θα με χώριζε».

Read More

And More