Τάσος Ιορδανίδης για Λιάγκα – Καλύβα: «Τόσο ασυγκράτητοι είναι οι άντρες; Το μυαλό τους συνέχεια στο κεχρί το έχουν;»

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Ζωή Κρονάκη παραχώρησαν από κοινού δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια χθεσινοβραδινής εξόδου τους.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής της ΕΡΤ σχολίασε στην κάμερα του Breakfast@Star τα όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό» ανάμεσα στην Άρια Καλύβα και την Φωτεινή Πετρογιάννη για τις γυναίκες στην περίοδο της λοχείας. 

«Τόσο ασυγκράτητοι είναι οι άντρες; Τέτοια λίμπιντο; Στο μυαλό τους να έχουν το παιδάκι που μεγαλώνουν και να βοηθήσουν τη γυναίκα τους. Είμαστε τόσο ανοιχτοί σαν κοινωνία να πάει ο άντρας σε σεξεργάτρια; Αν το δεχτεί η σύντροφος ας πάνε εκεί. Δεν μπορώ να αποδεχτώ την τόσο μεγάλη λίμπιντο, που κάποιος είναι ασυγκράτητος και δεν μπορεί να στηρίξει τη γυναίκα του. Δεν έχει μόνο η γυναίκα την υποχρέωση να φροντίζει το παιδί. Θα έχουμε ακόμα “φορεμένους” αυτούς τους ρόλους το 2025; Εγώ θα τον χώριζα, πήγαινε στην σεξεργάτρια και τη μάνα σου» τόνισε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164