Τάσος Ιορδανίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: Αποκαλύπτει τον λόγο που ήρθε σε ρήξη η σχέση τους

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το τέλος της σχέσης τους ρωτήθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό. Ο γνωστός ηθοποιός και η σύζυγός του Θάλεια Ματίκα υπήρξαν κουμπάροι με τον σκηνοθέτη, που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης κατηγορούμενος για σεξουαλικά εγκλήματα.

«Με τον Πέτρο έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια. Δε θα συνέβη κάτι για να μιλήσουμε τόσο καιρό; Ήταν θέμα πάνω στα επαγγελματικά. Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας, οι συμπεριφορές… Οι αντιλήψεις… Όταν αρχίζεις και γνωρίζεσαι περισσότερο με έναν άνθρωπο, βγαίνουν πολλά στην επιφάνεια. Χώρισαν οι δρόμοι μας» ανέφερε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος τόνισε ότι η διάσταση απόψεων έφερε τη ρήξη.

«Μιλάμε για εκρηκτικούς χαρακτήρες και φυσικά ο Πέτρος πολύ πιο εκρηκτικός γιατί ήταν ένας άνθρωπος μεγαλύτερος και εμείς του είχαμε σεβασμό. Επιλέξαμε ότι οι δρόμοι πρέπει να τραβήξουν χωριστά» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Τάσος Ιορδανίδης σχολίασε πως «εγώ εξεπλάγην. Δεν περίμενα ότι θα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο. Εφόσον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης δε χρειάζεται να πούμε πάνω σε αυτό» και επεσήμανε στη συνέχεια ότι η μεγαλύτερη τιμωρία για έναν καλλιτέχνη είναι όταν ο κόσμος αρχίζει και δεν σε θέλει.

«Όταν ήταν στα πάνω του ο Πέτρος Φιλιππίδης υπήρχε φόβος ούτως ή άλλως» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Τάσος Ιορδανίδης.

Read More

And More