Τάσος Ιορδανίδης για Θάλεια Ματίκα: «Μου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είμαστε ποτέ μαζί, εγώ επέμεινα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε την Δευτέρα 19/12 ο Τάσος Ιορδανίδης

Ο γνωστός ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Θάλεια Ματικά.

«Εάν έκανα ζήλιες για τις ερωτικές σκηνές της Θάλειας ενώ είμαι συνάδελφος, θα έπρεπε να έρθουν οι άνθρωποι με τα άσπρα, να με πάρουν να με πάνε μέσα να περάσω εκεί τις γιορτές μου. Δεν ξέρω σε άλλες ερωτικές σκηνές τι έχει συμβεί, πάντως σε αυτές που έχω κάνει εγώ και στο παρελθόν είναι δύσκολες, η διαδικασία τους», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Όσο καλά και να τα πηγαίνεις με τον συνάδελφο, το να κάνεις μία ερωτική σκηνή και να είσαι στους βράχους, να τρίβεσαι, να είσαι όλος γδαρμένος μέσα στο κρύο και να πρέπει να έχεις γδυθεί κιόλας για ένα αποτέλεσμα δύο λεπτών, για το οποίο έχεις πασχίσει μία ώρα… δεν το λες κι ό,τι πιο ευχάριστο. Δεν περνάς ωραία εκείνη τη στιγμή. Ο θεατής οφείλει να το δει και να το απολαύσει ή να το κατακρίνει», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Τάσος Ιοαρδανίδης αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την πρώτη γνωριμία του με την μετέπειτα σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα, λέγοντας: «Εκείνη τη νύχτα δεν είδαμε ταινία, γιατί πιάσαμε την πάρλα αλλά θυμάμαι επειδή ήταν η εποχή των βιντεοκλάμπ, είχα πάει κι είχα σηκώσει όλο το βιντεοκλάμπ, επειδή δεν ήξερα τι ταινίες αρέσουν στη Θάλεια. Είχα πάει με μια σακούλα, για να είμαι προετοιμασμένος».

«Με είχε απορρίψει πολλές φορές η Θάλεια. Μου το ‘χε ξεκόψει και μου το ‘χε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να είμαστε μαζί. Αλλά εγώ επέμενα», συμπλήρωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Read More

And More