Τάσος Ιορδανίδης: Η Θάλεια Ματίκα, η «Γη της Ελιάς» και η παρουσίαση της εκπομπής στην ΕΡΤ

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε καλεσμένος ο Τάσος Ιορδανίδης το πρωί της Τετάρτης 10/1.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σειρά του Mega, «Γη της Ελιάς», για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια, αλλά και για τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα.

«Μας έχει λείψει η “Γη της ελιάς”, η διαδικασία των γυρισμάτων και θα ξεκινήσουμε σύντομα. Ξεκινούν και οι προβολές σύντομα και το περιμένει ο κόσμος πολύ. Περίμενα ο κόσμος να αγαπήσει τη σειρά. Περίμενα ότι θα τους γίνει εμμονή», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Για τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων, ο Τάσος Ιορδανίδης ανέφερε: «Όλα αυτά που συμβαίνουν στον Μάνο θα τον φέρουν αντιμέτωπο με καταστάσεις εσωτερικής φύσης που θα τον δει ο τηλεθεατής, όπως δεν τον έχει ξαναδεί. Θα ήθελε να κάνει άλλο ένα παιδάκι με τη Μαρίνα. Η κατάσταση με την Αμαλία είναι ένα θέμα. Ο Ισίδωρος επιστρέφει και θα προσπαθήσει να ισορροπήσει τα πράγματα. Έχει ευγνωμοσύνη για την Αμαλία γιατί έφαγε σφαίρα για εκείνον».

Για τον ρόλο του ως παρουσιαστής, ο ηθοποιός υπογράμμισε: «Νιώθω πολύ καλά, δεν το περίμενα ότι θα μπω στο μετερίζι της παρουσίασης. Μου πέρασε από το μυαλό όταν πήγα καλεσμένος στις “Μαμά-δες”. Έγινε κάπως συμπαντικά».

Τέλος, ο Τάσος Ιορδανίδης αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα, λέγοντας: «Είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος και παίρνω συμβουλές. Δεν την ακούω τις περισσότερες φορές. Έχω μετανιώσει για επιλογή μου, αλλά αν δεν είχα επιλέξει αυτό που επέλεξα δεν θα είχα οδηγηθεί σε άλλα πράγματα. Είναι διασκεδαστική η τριβή μας και στο θέατρο. Υπάρχει ψυχική ηρεμία και ισορροπία σε όλα τα επίπεδα».

«Όταν καβγαδίζουμε με τη σύζυγό μου, καβγαδίζουμε κανονικά, αλλά όχι μπροστά στα παιδιά. Τσακωνόμαστε στο θέατρο, στους ρόλους μας, και δεν έχουμε κουράγιο να κρατήσουμε κάτι μετά. Το προφίλ μου ως μπαμπάς θα μπορέσουν να το περιγράψουν τα παιδιά μου στο μέλλον. Πιστεύω ότι η γονεϊκότητα μάς ξεπερνάει, είναι το ένστικτο ότι έχεις την αποστολή να κουβαλάς τη μεγαλύτερη ευθύνη που θα μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος: να μεγαλώσεις και να γαλουχήσεις ένα παιδί, και να το παραδώσεις στη κοινωνία ως έναν άνθρωπο που να έχει ενσυναίσθηση. Ο γιος μου με έχει κάνει κάνα δυο φορές να κλαίω», συμπλήρωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Read More

And More