Τάσος Ιορδανίδης: «Όταν θα μου πει η κόρη μου ότι θα βγει πρώτη φορά έξω, θα την παρακολουθήσω»

Τον Τάσο Ιορδανίδη που φέτος βλέπουμε πρώτη φορά και σε ρόλο παρουσιαστή στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» υποδέχτηκε σήμερα 15/11 η Ελένη Μενεγάκη.

«Πάμε να υποδεχτούμε τον συνάδελφό μου, όσον αφορά την παρουσίαση, Τάσο Ιορδανίδη» είπε η Ελένη Μενεγάκη και υποδέχτηκε τον Τάσο Ιορδανίδη στην εκπομπή της.

«Ποιος να μου το έλεγε, ότι θα μου το έλεγες αυτό» απάντησε εκείνος με τη σειρά του.

Η παρουσιάστρια μίλησε με τον ηθοποιό για θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά και τον τρόπο που ο ίδιος διαχειρίζεται ως γονιός κάποια πράγματα, με τον Τάσο Ιορδανίδη να την ξαφνιάζει με την απάντησή του.

«Ευτυχώς είναι ψύχραιμη η Ματίκα, εγώ δεν είμαι ψύχραιμος… Θα αντιμετωπίσω τη δύσκολη κατάσταση αλλά η Θάλεια, στα θέματα της καθημερινότητας έχει μια ψυχραιμία παραπάνω. Όταν φτάσει η ώρα να γυρίσει η κόρη μου πρώτη φορά να μου πει ότι θα βγει έξω, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την παρακολουθήσω. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δε θα έχω δίκανο, αλλά έχω φοβίες με τα παιδιά. Γενικά έχω φοβίες, αλλά με τα παιδιά λίγο παραπάνω….» είπε ο Τάσος Ιορδανίδης,

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως παλιότερα δεν αισθανόταν πολύ άνετα να μιλά σε κάμερες και δημοσιογράφους, ενώ τώρα, που έχει μπει στον ρόλο του παρουσιαστή καταλαβαίνει και τη θέση αυτού που θέτει τις ερωτήσεις.

«Να σου πω κάτι; Επειδή είπες για την εκπομπή πριν, θέλω να ξέρεις ότι εγώ ήμουν μουγκοθόδωρος. Όταν έβγαινα να μιλήσω δημοσίως και ήξερα ότι με παρακολουθεί κόσμος, είχα μεγάλη αγοραφοβία. Ξέρεις πότε ξεμπλόκαρα; Την πρώτη φορά που ήρθα  καλεσμένος σου μαζί με την Αντιγόνη Νεοφύτου. Αισθάνθηκα τόσο άνετα που άρχισα να σκέφτομαι ότι μπορώ να μιλήσω δημοσίως» ανέφερε.

«Τώρα καταλαβαίνω τη θέση αυτού που ρωτάει. Εγώ έχω και την ευλογία ότι η εκπομπή μοντάρετε και δεν είναι Live… Νομίζω ότι προέκυψε καρμικά όλο αυτό. Είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί και να γίνει… Όταν με κάλεσαν δεν εξεπλάγην… Πήγα στο δοκιμαστικό μετά τις διακοπές, σίγουρος ότι δε θα με πάρουν, έκανα ένα πολύ καλό δοκιμαστικό. Με πήραν κατευθείαν και μου είπαν ότι με θέλουν. Τους είπα “ευχαριστώ πολύ”, κλείνω το τηλέφωνο και λέω στη Θάλεια, “τώρα εγώ τι πάω να κάνω; Είμαστε με τα καλά μας; Να τους πάρω τους ανθρώπους να τους πω ότι δε μπορώ”. Αφού γυρίσαμε 3-4 επεισόδια, και επειδή υπάρχει και μια πάρα πολύ καλή ομάδα και με κάνουν να νιώθω ασφάλεια, περνάω πάρα πολύ ωραία πλέον, και αν κάποια στιγμή τελειώσει, θα μου λείψει πάρα πολύ» κατέληξε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Read More

And More