Τάσος Κωστής για Γιώργο Κιμούλη: «Πρέπει να του κόψουμε τη ζωή να μην μπορεί να δουλέψει και να ζήσει;»

Ο Τάσος Κωστής συμμετέχει φέτος για τρίτη σεζόν στην τηλεοπτική σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” και με αφορμή αυτό, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό μας” και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού.

Μεταξύ άλλων, ο Τάσος Κωστής μίλησε για την συγγένειά του με τον Γιάννη Μπέζο, ενώ απάντησε και σε όλους όσοι λένε ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν πρέπει να ξαναδουλέψει στο θέατρο μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του.

«Με τον Γιάννη Μπέζο είμαστε ξαδέλφια. Ο Γιάννης δεν είναι καθόλου αυστηρός σαν άνθρωπος, είναι η χαρά της δουλειάς και του γυρίσματος. Απλά δε μπορεί τις μύτες, την ψευτιά και το δήθεν και αντιδρά» είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Όσο για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Τάσος Κωστής ανέφερε: «Γιατί επιτρέπεις σε κάποιον να σου συμπεριφέρεται άσχημα; Γιατί δεν τον κόβεις έστω και αυτό το λίγο; Λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος, δε θα πάρει ο άλλος φόρα και θα νομίζει ότι είναι ανεξέλεγκτος» είπε και συνέχισε,

«Έχει καταδικαστεί σε κάτι ο Κιμούλης; Ποιος δεν έχει κακή συμπεριφορά; Αυτό τι πάει να πει ότι πρέπει να του κόψουμε τη ζωή; Δε μπορεί να ζήσει; Καταδικάστηκε σε κάτι; Πόσος κόσμος είναι που έχει κάκιστη συμπεριφορά; … Του αποκλείεις το δικαίωμα να δουλέψει, να ζήσει; ας τιμωρηθούν. Ας τον καταγγείλουν. Να είναι κάτι που θα είναι ποινικά κολάσιμο, να πάνε στο δικαστήριο… Ας καταδικαστεί… Αν αθωωθεί κάποιος στο δικαστήριο θα εξακολουθεί η ρετσινιά να τον κυνηγάει; Δε αθωωθεί ποτέ κι ας το πει το δικαστήριο;».

Read More

And More