Τάσος Ξιαρχό: «Εγώ δεν έγινα ομοφυλόφιλος επειδή είχα γονείς ομοφυλόφιλους» – Η απάντηση στην Μαρία Ιωαννίδου

Μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, ο Τάσος Ξιαρχό έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον Πάνο Παπαδόπουλο. Ο χορευτής και χορογράφος απάντησε και στις πρόσφατες δηλώσεις που έκαναν η Άννα Φόνσου και η Μαρία Ιωαννίδου για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. 

«Ποιο είναι το πρόβλημα να έχουν δύο ομοφυλόφιλοι ένα παιδί; Εδώ έχουν άλλες οικογένειες παιδιά που απαγορεύεται να έχουν. Εγώ μεγάλωσα με μια μαμά, δεν είχα μπαμπά, είναι το ίδιο πράγμα. Άμα ο γονέας δεν εξωτερικεύσει στο παιδί του τις ερωτικές του προτιμήσεις και σεβαστεί να τα μάθει μόνο του, είναι αποδεκτό. Αν έχεις την ανάγκη να κάνεις παιδί με τον άνθρωπό σου, να το κάνεις», είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Για τις δηλώσεις της Άννας Φόνσου, ο Τάσος Ξιαρχό ανέφερε: «Παλιά μυαλά! Ήρθε η νέα εποχή και κάποια πράγματα δεν θα είναι όπως τα ξέρουμε. Πλέον ένα ομόφυλο ζευγάρι θα αγαπάει και θα δίνει στο παιδί περισσότερη ελευθερία σε σχέση με τα στερεότυπα των κλασικών οικογενειών. Πρέπει να ελέγχονται οι γονείς, όχι οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις».

 

Για τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου, που είπε ότι αν δύο ομοφυλόφιλοι υιοθετήσουν ένα παιδί, τότε το παιδί θα γίνει κι αυτό ομοφυλόφιλο, απάντησε: «Εγώ δεν έγινα ομοφυλόφιλος επειδή είχα γονείς ομοφυλόφιλους, έγινα επειδή βγήκε από μέσα μου και ήμουν αυτό το πράγμα».

Διάβασε επίσης:

Μαρία Ιωαννίδου: «Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο»

Read More

And More