Τάσος Ξιαρχό: «Γιατί να πρέπει εγώ, που μου αρέσουν οι άνδρες, να μην μπορώ να έχω ένα παιδί ή να παντρευτώ έναν άνδρα;»

Με αφορμή το επερχόμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ο χορογράφος και νικητής του «I’m Celebrity», Τάσος Ξιαρχό έκανε δηλώσεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Βιολέντη.

Ο Τάσος Ξιαρχό αναρωτήθηκε on camera γιατί δεν μπορεί να μην μπορεί να παντρευτεί ή να κάνει ένα παιδί, επειδή είναι ομοφυλόφιλος;

«Είναι η εποχή της διαφορετικότητας. Και τώρα όλοι έχουν εμβαθύνει στη γκέι κοινότητα. Δυστυχώς η γκέι κοινότητα είναι πολύ μεγάλη, δεν είναι όλοι το ίδιο. Άλλοι κάνουν drag shows, άλλοι είναι κλειστοί και κρυφοί, άλλοι είναι out loud σε βαθμό που είναι ενοχλητικό και υπάρχουν και οι φυσιολογικοί. Για μένα δεν μπορεί να τους πάρει όλους η μπάλα. Δε μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να θεωρηθεί ακατάλληλο επειδή στο κρεβάτι του έχει τα ίδια μόρια. Η ζωή δεν γίνεται στο κρεβάτι, γίνεται όταν σηκώνεσαι από αυτό. Γιατί να πρέπει εγώ, που μου αρέσουν οι άνδρες, να μην μπορώ να έχω ένα παιδί ή να παντρευτώ έναν άνδρα;» ανέφερε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Για τις αντιδράσεις που έχει εκφράσει η εκκλησία αναφορικά με το νομοσχέδιο, ο Τάσος Ξιαρχό είπε:  «Η εκκλησία έχει πολλά εκατομμύρια στην άκρη και δε βοηθά κανέναν. Άλλο η θρησκεία, άλλο η εκκλησία. Η εκκλησία έχει αποδείξει με τα χρόνια είναι ότι το μόνο  που κάνει να εκμεταλλεύεται το πόνο των φτωχών ανθρώπων. Παιδί θα κάνω, δεν θα υιοθετήσω. Θα βρω έναν τρόπο παραδοσιακό».

Δες περισσότερα στο απόσπασμα:

Read More

And More