Τάσος Ξιαρχό – Η μητέρα του κατά της Δανάης Μπάρκα: «Είναι προκατειλημμένη, περίμενε το λάθος για να τον διαλύσει»

Ο Τάσος Ξιαρχό παραμένει στο Ι am celebrity get me out of here και η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» σχολιάζοντας τη συμμετοχή του γιου της στο ριάλιτι περιπέτειας.

Σχετικά με τα πλάνα του Τάσου και την συνύπαρξη στο ριάλιτι με τον Σταμάτη Γαρδέλη: «Ο Γαρδέλης συνεχώς ήταν από πίσω του, ούτε τουαλέτα δεν μπορούσε να πάει. Ήταν κάποτε ένα αστέρι – είναι λίγο πιο μεγάλος από εμένα – τον έβλεπα, τον λάτρευα… τώρα σε αυτή την ηλικία που θα έπρεπε να είναι πιο σοφός, εγώ νομίζω ότι είναι πιο πολύ πονηρός. Έχει θέματα», ανέφερε η μητέρα του χορογράφου.

Στη συνέχεια απάντησε στη Δανάη Μπάρκα η οποία σχολίασε αρνητικά τη συμπεριφορά του Τάσου στο ριάλιτι περειπέτειας: «Είναι μία πολύ γλυκιά κοπέλα. Έχει πετύχει σε αυτό που κάνει τώρα, την συμπαθώ, την εκτιμώ, την βλέπω, αλλά είναι προκατειλημμένη με το γεγονός ξέρετε… με το περιστατικό που είχε γίνει με την κοπέλα που φόραγε μπλούζα με ρίγε, ήταν μια άτυχη στιγμή και ζήτησε συγνώμη», είπε η μητέρα του Τάσου, όταν ο χορογράφος έκανε bullying σε κοπέλα με παραπάνω κιλά.

Και κατέληξε: «Η Δανάη το πήρε πολύ προσωπικά το θέμα. Άκουσα που είπε ότι δεν τον είδε χθες (στο επεισόδιο). Είμαι σίγουρη ότι είχε πάρει πασατέμπο και περίμενε μπροστά στην τηλεόραση πώς και πότε θα κάνει το λάθος ο Τάσος. Μόλις το είδε είπε: “Εδώ σε έχω Τάσο, τώρα σε διέλυσα”. Θα της έλεγα να τον γνωρίσει και να τον συγχωρέσει. Είπε πολύ υποτιμητικά λόγια γι΄αυτόν. Δεν έχει μία ομπρέλα, όπως έχει η Δανάη την μητέρα της και δέκα ανθρώπους να την συμβουλεύουν», δήλωσε η μητέρα του γνωστού χορογράφου. 

 

Read More

And More