Τάσος Ξιαρχό: Ο Ηλίας Γκιώνης καταγγέλλει – «Παρενοχλούσε σεξουαλικά αγόρια μαθητές του»

Ο Ηλίας Γκιώνης μίλησε στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο, μετά τις εξελίξεις στο θέμα του Τάσου Ξιαρχό, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας εξαφανίστηκε και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

«Ο Τάσος έχει μια συνέπεια στο να αναπαράγει κακοποιητικό υλικό στο προφίλ του στο Instagram. Είναι στενάχωρο να γίνεται αυτό και ειδικά από άτομα που έχουν μια τόσο μεγάλη πλατφόρμα 50.000 followers, που ασκούν επιρροή στο πλήθος. Έχει υπάρξει ένα προηγούμενο με εμένα και τον Τάσο πριν από δύο μήνες. Έχουν υπάρξει πολλά περιστατικά. Έχει ανεβάσει ανήλικο κοριτσάκι στην παραλία… Αυτό που έγινε με εμάς είναι ότι του έκανα μια δημόσια κριτική στο Instagram και ακολούθησε μια προσωπική διαμάχη μεταξύ εμού και του Τάσου, όπου ξεκίνησε να με βρίζει», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Γκιώνης.

Ο Ηλίας Γκιώνης πρόσθεσε: «Κι επειδή ο κόσμος το έβλεπε αυτό στο Instagram, άρχισε να μου στέλνει καταγγελίες εναντίον του Τάσου κι εγώ ξεκίνησα να τις ανεβάζω και να κάνω stories με αυτά που μου έστελνε ο κόσμος. Ο Τάσος συνέχισε να με βρίζει, έψαχνε να βρει που μένω και όλα αυτά υπάρχουν στο δικό μου προφίλ στο Instagram. Το ένα κομμάτι ήταν κοπέλες που έχουν υπάρξει μαθήτριες του Τάσου στις σχολές, όπου έχουν δεχθεί “χονδροφοβία”. Και αγόρια μαθητές του, οι οποίοι έχουν δεχτεί και live και μέσω μηνυμάτων σεξουαλική παρενόχληση από τον Τάσο».

Ο Ηλίας Γκιώνης κατέληξε λέγοντας: «Ο Τάσος μου έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κι εγώ ενημερώθηκα από το αστυνομικό τμήμα. Κι εγώ με τη σειρά μου επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου και όλη αυτή η δικαστική διαμάχη είναι σε εξέλιξη. Περιμένω να μου έρθει και επίσημα η καταγραφή της μήνυση που μου έχει κάνει κι εγώ με τη σειρά μου θα φροντίσω να απαντήσω στον Τάσο. Θεωρώ ότι θέλει βοήθεια, ελπίζω να έχει ανθρώπους δίπλα του που θα τον βοηθήσουν».

Δες τη συνέντευξη του Ηλία Γκιώνη στο Πρωινό:

Read More

And More