Τάσος Σοφρωνίου: «Οι σχέσεις με τους κριτές του GNTM ήταν πολύ καλές μέχρι την προβολή του πρώτου επεισοδίου»

Ο Τάσος Σοφρωνίου, ο οποίος την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν ήταν κριτής του GNTΜ, μίλησε στο Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως ήταν οι σχέση του με τους άλλους κριτές του ριάλιτι μοντέλων αλλά και τι φάση στην οποία βρίσκεται στην προσωπική του ζωή.

«Τα τελευταία επτά χρόνια η βάση μου είναι το Παρίσι. Πέρυσι επέστρεψα για το GNTM. Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ κι ας είχε τα πάνω και τα κάτω του, τις δυσκολίες του. Ήταν μια σεζόν που είχαμε γίνει σάκος του μποξ. Με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα πέρασα φανταστικά, ήταν όλα πολύ ωραία μέχρι που παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο.

Μετά έλεγε ο ένας κάτι από εδώ, ο άλλος από εκεί, κάποιος κάτι θα διάβαζε κάπου. Κάποιος θα ερμήνευε κάτι αλλιώς… Βλέπαμε πολλές φορές ότι ήμασταν λίγο έντονοι την ώρα που κάναμε την κριτική. Την ένταση αυτή το κοινό, και κάποιοι άλλοι το έβλεπαν ως καταστροφή, και σε ρεαλιστικό περιβάλλον αν μας βάλεις, προκειμένου να γίνει η δουλειά, θα σφαχτούμε» αποκάλυψε ο Τάσος Σοφρωνίου.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Τάσος Σοφρωνίου είπε: «Όλα τα πράγματα μεταλλάσσονται… Κάποια κεφάλαια κλείνουν, κάποια ανοίγουν. Τώρα είμαστε σε νέο κεφάλαιο. Είμαι single αλλά happy».

Read More

And More