Τάσος Τεργιάκης: «Είχα μία δύσκολη συνεργασία, ανήκει πια στο παρελθόν»

Ο Τάσος Τεργιάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα RealLife και την Πολυξένη Καραμίχα. Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, που και φέτος συνεργάζεται με τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό», μίλησε για τα πρόσωπα με τα οποία συνυπήρξε τηλεοπτικά στο παρελθόν και τονίζει τι είναι εκείνο που τον ενοχλεί περισσότερο στον χώρο.

«Είχα πολλές καλές συνεργασίες, όπως με τον Νίκο Ευαγγελάτο, την Ελένη Μενεγάκη, τη Φαίη Σκορδά και τώρα με τον Γιώργο Λιάγκα. Είχα και μια δυσάρεστη συνεργασία αλλά ανήκει στο παρελθόν», δηλώνει ο Τάσος Τεργιάκης.

«Κυρίως με ενοχλεί η γραφίδα εκείνων που ανώνυμα ή ανυπόγραφα θέλουν να με χτυπήσουν. Θα πρέπει να κοιτάξουν την επόμενη δουλειά τους και πώς θα ανέβουν επαγγελματικά, όχι να με πολεμούν χωρίς λόγο. Ο κόσμος μάς κρίνει και ευτυχώς οι εμμονικοί στον χώρο μας είναι λίγοι. Θα συνεχίσω την πορεία μου, χωρίς εκπτώσεις και δημόσιες σχέσεις», παραδέχεται ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Πώς είναι η συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα; «Αρμονική, με διάφορες δοκιμές, αλλά με αλληλοσεβασμό και επαγγελματισμό. Ο Γιώργος βοηθά, δίνει χώρο στους συνεργάτες και στα νέα παιδιά. Από μένα ζητά και ακούει τη γνώμη μου στα θέματα».

Read More

And More