Τάσος Τεργιάκης: Η απάντηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο – «Ας ρωτήσει την εκπομπή που είναι ποιος είμαι και τι έκανα»

Τα όσα ανέφερε χθες 19/6 ο Τάσος Τεργιάκης για τον Γιώργο Παράσχο και το παρασκήνιο της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, σχολιάστηκαν το πρωί της Τρίτης (20/6) στη ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου. 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αρχικά, ανέφερε πως καλά έκανε ο Τάσος Τεργιάκης και υπερασπίστηκε, ως παλιός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, τη φάση που είχε δημιουργηθεί, ωστόσο στη συνέχεια, τόσο εκείνος όσο και η ομάδα του φάνηκαν κάπως επικριτικοί προς τον δημοσιογράφο.

«Ο Τάσος Τεργιάκης ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί, ως παλιός συνεργάτης της Ελένης, τη φάση. Ήταν και στο πάνελ τότε. Μέχρι εδώ οκ. Αφού από άλλη εκπομπή ένιωσε αυτή την ανάγκη, καλά έκανε και το έκανε. Μετά, άρχισε να αγορεύει για το ποιος είναι ικανός να στην τηλεόραση και ποιος όχι, ο οποίος έχει κάνει 2,5 πάνελ, με την Ελένη, τον Λιάγκα και μισό με την Ελεονώρα.

Άρχισε να λέει ότι πρέπει να διεκδικείς τον λόγο και αν δεν διεκδικείς τον λόγο, δε θα σου τον δώσει κανείς. Άνθρωποι που είναι πολύ πιο έμπειροι, δεν έχουν τολμήσει να μιλήσουν έτσι. Θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε. Αυτή η δουλειά μια δυσκολία έχει, πρέπει να βρεις τον χώρο να μιλήσεις και να πεις στο μικρό διάστημα που έχεις κάτι που να ενδιαφέρει τον τηλεθεατή… Είναι τα τρία μοναδικά προσόντα που πρέπει να έχεις» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Φυσικά αυτό, δεν έμεινε αναπάντητο από τον Τάσο Τεργιάκη αφού θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του μέσα από το Πρωινό.

«Με ενημέρωσαν ότι είχα την τιμητική μου σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Την κυρία Ιωάννα Λαΐου, ούτε τη ξέρω, ούτε με ξέρει. Θα το ακούσω το απόσπασμα. Έμαθα ότι αγόρευσα χθες κατά του Παράσχου, ότι είμαι ένας κήνσορας στην τηλεόραση και ο φίλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι έχω 2,5 πάνελ όλα κι όλα στην τηλεόραση.

Δε θέλω να υπενθυμίσω. Ο καθένας ξέρει τι έχει κάνει. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι χρειάζεται ψυχραιμία. Δε θα απαντούσα ποτέ αλλά, επειδή είπε “ο κύριος Τεργιάκης”, χρειάζεται ψυχραιμία. Δείτε το δάσος παιδιά. Δείτε την όλη εικόνα και εννοείται ότι τον όρο “πανελίστας” δεν τον δέχομαι. 

Είμαστε συνεργάτες δημοσιογράφοι. Πάνελ, είναι ένα ξυλουργικό αντικείμενο. Δεν υπάρχει πανελίστας. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει μια πορεία στην τηλεόραση. Αν κάποιος δε θέλει να ακούει αυτά τα λόγια, μπορεί να αλλάξει κανάλι. Το λέω για τον κύριο Ουγγαρέζο, τον οποίο τον ξέρω καλά. Την κυρία Λαΐου, μου έκανε εντύπωση. Ούτε την έχω δει, ούτε με έχει δει. Είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη για εμένα» είπε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης.

«Εχθές, σας ξαναλέω, για τον κύριο Παράσχο είπα αυτό που είδα και άκουσα με τα μάτια μου. Δεν έκανα κριτική σε κάτι συγκεκριμένο, σε κάτι διαφορετικό. Τι θα πει αγορεύω; Και από που κι ως που έχω άποψη εγώ; Ενώ ο κύριος Ουγγαρέζος στη τηλεόραση δε μπορεί να έχει άποψη αλλά στο ραδιόφωνο μπορεί να καταχεριάζει όποιον θέλει. 

Δε τα καταλαβαίνω αυτά. Λίγη ψυχραιμία παιδιά. Ας ρωτήσει εκεί που είναι, στην εκπομπή που εργάζεται, τι είμαι και τι έκανα δέκα χρόνια και μετά θα του πούνε την αλήθεια. Για να τελειώνουμε με αυτό» πρόσθεσε ο Τάσος Τεργιάκης.

Read More

And More