Τάσος Τρύφωνος: Ο λόγος που δεν έκοψε στο μοντάζ την ατάκα του Λιάνη για τη Βουγιουκλάκη – «Στεναχωρήθηκα πολύ»

Ο Τάσος Τρύφωνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για όλα στην Μπέττυ Μαγγίρα.

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε και στη συνέντευξη που πήρε από τον Γιώργο Λιάνη, ο οποίος έκανε αποκαλύψεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.

«Υπάρχουν στιγμές που έχω κόψει πράγματα στο μοντάζ, γιατί όταν τα ξαναβλέπω σκέφτομαι ότι μπορεί κάποιος να είπε κάτι και να παρεξηγηθεί μετά τη σήμερον ημέρα. Έχω στεναχωρηθεί με αυτό που έγινε με τον Γιώργο Λιάνη και τον Γιάννη Παπαμιχαήλ. Στεναχωρήθηκα και για τους δύο. Ξέρω χρόνια τον Γιάννη, υπήρχε μια επικοινωνία. 

Δεν έκοψα το σημείο που ο Γιώργος Λιάνης διηγείται ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του έδειξε το στήθος της γιατί υπήρχε και στο βιβλίο του. Θεώρησα ότι αφού υπήρχε στο βιβλίο και γράφτηκε, έκανε και επιτυχία ήταν κάτι που λέχθηκε. Είχε γίνει ήδη γνωστό. Δεν περίμενα τις αντιδράσεις» ανέφερε ο Τάσος Τρύφωνος.

 

«Αν δεν υπήρχε στο βιβλίο και μου το έλεγε εν ερήμην του λόγου του, θα το έκοβα μετά. Αφού λέω ότι υπήρχε 2 χρόνια πριν, το άφησα. Ο Γιώργος Λιάνης είναι πολύ τζέντλεμαν, δεν ήθελε να προσβάλει την Αλίκη με αυτό που είπε» είπε ο Τάσος Τρύφωνος.

Read More

And More