Τάσος Τρύφωνος: «Ο πατέρας μου την βρήκε κάτω, είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή» – Η αντίδραση σε μια απώλεια που μετανιώνει έως σήμερα

Ο Τάσος Τρύφωνος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια και στην εκπομπή «Ανοιχτά». 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής άνοιξε την καρδιά του και αναφέρθηκε στον χαμό δικού του ανθρώπου μέσα από το οικογενειακό του περιβάλλον, αποκαλύπτοντας την αντίδραση του όταν το έμαθε, την οποία τη μετανιώνει μέχρι και σήμερα.

«Ο πατέρας μου πέρασε δύσκολα τον κορονοϊό. Ήταν πολύ έντονο και σοκαριστικό. Πάντα ήταν μέρος του χαρακτήρα μου να κάνω delete τον θάνατο. Άκουγα κάτι άσχημο και έκανα αμέσως delete. Το έβγαζα τελείως από το σύστημα. Νιώθω ενοχή όμως. Θυμάμαι ήταν Χριστούγεννα και με παίρνει η αδερφή μου στις γιορτές και μου λέει ότι πέθανε η γιαγιά. Ζούσαν και οι δύο γιαγιάδες μας και το μυαλό μου πήγε στην μεγαλύτερη. 

Μου εξήγησε πώς έγινε… Ο πατέρας μου την βρήκε κάτω, από καρδιακή προσβολή. Πώς άντεξε ο πατέρας μου με τετραπλό μπαϊμπάς να βρει τη μάνα του πεθαμένη και το άντεξε, ακόμη απορώ. Έκλεισα το τηλέφωνο και ήταν σαν να έκανα delete. Τώρα λέω πόσο γαϊδούρι είμαι… Έκανα delete, είναι από τα πράγματα που τα μετανιώνω. Το έφερα βαρέως, τώρα δεν θα αντιδρούσα έτσι. Δεν ξέρω αν αυτή η άμυνα ήταν σωστή» εξομολογήθηκε ο Τάσος Τρύφωνος.

Δες το απόσπασμα:

 

Read More

And More