Τάσος Χαλκιάς: Κόλαφος για την Κιβωτό του Κόσμου – «Αυτά τα δύο πράγματα με απομάκρυναν»

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φικάρη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην «Κιβωτό του Κόσμου» και αποκάλυψε τα δύο πράγματα που τον απομάκρυναν και τελικά δεν έκανε καμία δωρεά.

«Δεν μπορείς να μη στεναχωρηθείς. Μένω απέναντι από την Κιβωτό του Κόσμου. Είχα πάει και ο ίδιος πολλές φορές στον Πατέρα Αντώνιο με τη διάθεση της προσφοράς, οτιδήποτε μπορώ να κάνω για να παιδιά, να διοργανώσω μια παράσταση. Από την αρχή συνάντησα μια περίεργη συμπεριφορά. Μου είπε ότι έχουν μια επιτροπή που εγκρίνει τους καλλιτέχνες. Αμέσως με έπιασε μια μυρμηγκιά… Σε ποιον θα δώσω τον εαυτό μου να με εγκρίνει;» ανέφερε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

«Το δεύτερο ήταν ότι είχα κάποια ρούχα, τα οποία δεν τα θέλαμε, σχεδόν αφόρετα. Πήγαμε να τα δώσουμε στην Κιβωτό και μας είπαν ότι δέχονταν ρούχα μόνο με την κονκάρδα, να είναι καινούργια. Αλλιώς δεν τα παίρνουν. Είναι δύο γεγονότα, τα οποία με απομάκρυναν αμέσως από αυτή την κατάσταση» αποκάλυψε ο Τάσος Χαλκιάς.

Read More

And More