Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκάλυψε στην εκπομπή της, αν είχε παρενέργειες από το εμβόλιο του κορονοϊου

Η Τατιάνα Στεφανίδου ξεκίνησε τη Δευτέρα το πρωί το T-LIVE, στον Αlpha, μιλώντας για την πορεία των εμβολιασμών για τον κορονοϊό. Η παρουσιάστρια μίλησε όμως και για τη δική της εμπειρία, καθώς την Παρασκευή το βράδυ στις 9 έκανε και εκείνη το εμβόλιο για τον covid 19 και συγκεκριμένα το Moderna, στο Μega εμβολιαστικό κέντρο Αμαρουσίου.

Η Τατιάνα μίλησε για την εμπειρία της, λέγοντας πως δεν κατάλαβε τίποτα. “Και δεν εννοώ το τσίμπημα του εμβολίου” τόνισε. “Δεν έκανα πυρετό, δεν ένιωσα κόπωση, δεν ένιωσα τάση για εμετό, δεν ένιωσα τίποτα. Το μόνο που ένιωσα την ίδια μέρα και την επόμενη ήταν ένας πόνος στο αριστερό χέρι αλλά δεν ήταν κάτι μη διαχειρίσιμο. Δεν είχα καμία απολύτως παρενέργεια”.

Όσον αφορά την άψογη οργάνωση στη διαδικασία του εμβολιασμού  η Τατιάνα είπε: “Έμεινα έκπληκτη. Συγχαρητήρια στον ελληνικό στρατό. Είμασταν 50 άτομα και λέω ωχ θα περιμένουμε. Με το που μπήκαμε  μας λένε καθίστε στις καρέκλες. Με το που καθόμαστε μας λένε πηγαίνετε κάτω να εμβολιαστείτε. Δεν υπάρχει ο τρόπος λειτουργίας. Με πόση ευγένεια σχολαστικότητα και τάξη, λειτουργεί όλο το σύστημα” είπε η δημοσιογράφος.

Read More

And More