Τατιάνα Στεφανίδου: Απολαυστική στην εκπομπή των “Αταίριαστων” στον ΣΚΑΪ! Τι θα κάνει στην πρεμιέρα! video

Μόλις λίγες ώρες απομένουν για την επιστροφή της Τατιάνας Στεφανίδου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Το “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αύριο Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και το σίγουρο είναι… πως τα Σαββατοκύριακα μας πρόκειται να αλλάξουν! Η ίδια δείχνει ενθουσιασμένη με όλα αυτά που ετοιμάζει φέτος, καθώς θα είναι κάτι νέο για τον τηλεθεατή, αλλά και μια ευκαιρία ανανέωσης για εκείνη.

Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένη στους Αταίριαστους, όπου μίλησε για το “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” αλλά και για το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που θα κάνει εκπομπή Σάββατο και Κυριακή από το 1993!

«Από το 1993 μέχρι σήμερα δεν έχω κάνει ποτέ εκπομπή σαββατοκύριακο, ποτέ! Θα κάνω πρώτη φορά. Δεν το ξέρω το σαββατοκύριακο, δεν ξέρω τι θέλουν οι τηλεθεατές, θα το πάμε παρεούλα… Θα κάνουμε παρέα, θα το ψάξουμε παρέα, θα έχουμε αυτή την επικοινωνία σιγά σιγά, να το φτιάξουμε μαζί… Θα είναι κάτι σίγουρα το οποίο είναι η Τατιάνα σε μια πιο light βερσιόν. Δηλαδή, αυτό που ξέρουν σε… συσκευασία σαββατοκύριακου. Τον ανταγωνισμό τον παρακολουθώ πάντα. Η τηλεόραση έχει να κάνει με το που πάνε τα κοινά. Φέτος, ο ανταγωνισμός μου έχει κοινά που είναι διαφορετικά από τα δικά μου», είπε μεταξύ άλλων η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δες το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=54&v=FfdC8AGX8Tk

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι έτοιμη να κάνει τα Σαββατοκύριακά σου ομορφότερα! Ραντεβού το Σάββατο 21/9 στις 14:50 ακριβώς.

Read More

And More