Τατιάνα Στεφανίδου: ‘Εκανε αποκαλύψεις στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά! ΒΙΝΤΕΟ

Τελικά ήρθε η ώρα που  η Τατιάνα Στεφανίδου πέρασε το κατώφλι της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά και η συνάντησή τους ήταν άκρως αποκαλυπτική και άκρως απολαυστική! Η Τατιάνα φόρεσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα με βολάν λεπτομέρεια και μανίκια με όγκο το οποίο συνδύασε με λευκές κλασικές ψηλοτάκουνες γόβες!

Ο Νίκος Μουτσινά την υποδέχθηκε με χαρά και η συζήτηση ξεκίνησε φυσικά με χορό και … Φουρέιρα!

Η Τατιάνα μίλησε για όλα! Για την “μεταφορά” της εκπομπής της το Σαββατοκύριακο, για τις εκπομπές και τις παρουσιάστριες του ανταγωνισμού, αλλά και  για το ίδιο φόρεμα με τη Σία Κοσιώνη στην βραδιά της παρουσίασης του ΣΚΑΪ!

Η Τατιάνα είπε στον Νίκο Μουτσινά πώς η αρχική σκέψη ήταν να σταματήσει η εκπομπή κάτι που δεν φανταζόταν κανείς αφού πήγαινε πολύ καλά σε νούμερα… και τότε ήταν που σκέφτηκε τους συνεργάτες της και το μέλλον τους. Για την εκπομπή η Τατιάνα συγκεκριμένα είπε:

“Ήταν σοκ και δέος. Επειδή είχε πάει πολύ καλά πέρυσι η εκπομπή, εμείς ήμασταν τύπου… εντάξει, πάει καλά, συνεχίζουμε… Όταν μου είπαν αρχικά ότι η εκπομπή θα σταματήσει, γιατί στην αρχή δεν είχαν σκεφτεί την πρόταση του Σαββατοκύριακου να μου κάνουν, στην αρχή είπαν ότι θα σταματήσει η εκπομπή. Αρχικά, ήταν σοκ και δέος! Και ήταν σοκ και δέος για πολλούς λόγους. Ο πρώτος λόγος, που εγώ πάντα τρελαίνομαι, εγώ δένομαι πάρα πολύ με την ομάδα μου, με τους συνεργάτες μου, πολλοί από τους οποίους είναι χρόνια μαζί μου.

Μετά άρχισε ένα άγχος του τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, που θα πάνε, που θα απορροφηθούν, τι θα τους πω, πώς θα τους πω, είχα όλα αυτά να διαχειριστώ. Και μετά ήρθε η πρόταση του σαββατοκύριακου, όπου θέλω να σου πω, επειδή είμαι ο κλασικός άνθρωπος που μετά το πρώτο σοκ, μετά αρχίζω και βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Αυτό το κάνω σε όλα τα πράγματα της ζωής μου. Δεν γκρινιάζω ποτέ για τίποτα, εισπράττω τις γκρίνιες των άλλων και προσπαθώ να τις γυρίσω σε αισιοδοξία, γιατί έτσι είμαι εγώ”…

 

Μετά τη συνέντευξη το πρόγραμμα είχε διαγωνισμό κατασκευής τούρτας με την Τατιάνα να κερδίζει!

Read More

And More