Τατιάνα Στεφανίδου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήταν εκείνη η φορά που μας κάλεσε και ζητούσε πληροφορίες»

Για τις συνομιλίες της με τη Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και την γενικότερη στάση της, όλο αυτό το διάστημα πριν τη σύλληψή της, μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου στον Αντώνη Σρόιτερ.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται ότι είχε μια εγκυμοσύνη την οποία και διέκοψε. Αυτό το είχε ισχυριστεί σε γιατρούς, στον Ιατροδικαστή με τον οποίο μιλούσε για τον θάνατο της Μαλένας και μετά δήλωνε ότι διέκοψε την εγκυμοσύνη γιατί φοβόταν το γονίδιο και πως τα παιδιά της ίσως έχουν κάποιο γονιδιακό πρόβλημα», αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Αν συγκεντρώσουμε τις κρίσεις της Τζωρτζίνας, τις εντάσεις του ζευγαριού, όλα τα γεγονότα ήταν σε περιόδους που κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Μάνο», ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου κάνοντας μια αναδρομή στην υπόθεση της Πάτρας από τον θάνατο του πρώτου παιδιού μέχρι την Τζωρτζίνα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Ήθελε να μάθει για την φημολογούμενη σχέση του Μάνου»

Για τις τηλεφωνικές συνομιλίες της με τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε: «Είχαμε αρκετές συνομιλίες με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η μέρα που η ίδια έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την μεταξύ μας συζήτηση, ήταν και η μέρα που είχαν αρχίσει τα δημοσιεύματα και οι εικασίες, ότι ο Μάνος έχει ξεκινήσει μια νέα σχέση, μια σχέση από την οποία μπορεί να έχει προκύψει και εγκυμοσύνη.

Ήταν και εκείνη η φορά όπου μας κάλεσε η ίδια πίσω στο τηλέφωνο και προσπαθούσε να ρωτήσει και να λάβει πληροφορίες», αποκάλυψε.

Για την πιο έντονη στιγμή κατά την επικοινωνία της με την εκπομπή T-live: «Η στιγμή που έχασε και την ψυχραιμία της ήταν όταν πληροφορήθηκε ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις ήταν το κλειδί και θα γινόταν εισαγγελική έρευνα. Στις δηλώσεις της, το μόνο σημείο στο οποίο παρουσιάζεται απόλυτη είναι το σημείο στο οποίο μιλά για τις τοξικολογικές. “Είμαι 100% ότι οι τοξικολογικές είναι καθαρές”, υποστήριζε η Ρούλα Πισπιρίγκου όπωςαποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Read More

And More