Τατιάνα Στεφανίδου: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της!

Τατιάνα Στεφανίδου: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της! | tlife.gr

Η Τατιάνα Στεφανίδου θα μας κάνει παρέα τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, με το ίδιο κέφι και το ίδιο πάθος μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ! Ήδη η παρουσιάστρια ετοιμάζεται με την ομάδα της και σε λίγες μέρες θα δούμε την πρεμιέρα της! Η Τατιάνα με τους παλιούς αλλά και τους νέους συνεργάτες της είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες και νέες επιτυχίες όπως και κάθε τηλεοπτικής σεζόν!

Διάβασε το επίσημο δελτίο τύπου, του ΣΚΑΪ:

Η Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι «Μαζί σου», από φέτος, κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ, από τις 14:50 έως τις 17:30, με μία εκπομπή που θα τα έχει όλα.
Εκτός από θέματα της επικαιρότητας και δυνατές προσωπικές ιστορίες που αποτελούν την «ταυτότητά» της, η Τατιάνα θα έχει φέτος την ευκαιρία να ταξιδέψει.
Θα επισκεφτεί μέρη και θα συναντήσει ανθρώπους που αξίζει να συστήσει στους τηλεθεατές.
Κι επειδή όλοι μας κρατάμε για το Σαββατοκύριακο τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας, θα γίνουν κι αυτές ρεπορτάζ, είτε αφορούν πρόσωπα της διπλανής πόρτας, είτε πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο!

Συντελεστές εκπομπής:
Αρχισυνταξία: Νατάσα Τσόλκα
Διεύθυνση παραγωγής: Φίλιππος Βιστάκης
Σκηνοθεσία: Φώτης Βλαχογιάννης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Πόπη Παπαδοπούλου
Δικαστικό ρεπορτάζ: Άγγελος Βουράκης
Αστυνομικό ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Γύγος, Άγγελος Λαμπίδης, Παναγιώτης Χατζημπαϊλος, Κώστας Μπουρούσης, Ζωή Δημητρίου, Ελένη Ευσταθίου.

READ more