Τατιάνα Στεφανίδου: Η τηλεοπτική συνάντησή της με τον Νίκο Μουτσινά έσπασε ρεκόρ προβολών σε Facebook και YouTube!

Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές τηλεοπτικές της εμφανίσεις Η παρουσιάστρια, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο“, βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό μεσημεράκι» και επιτέλους συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος για όλη την περασμένη τηλεοπτική χρονιά την παρακολούσε κυριολεκτικά να βάλει σε μία εκπομπή ένα τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα και να το χορέψει on air. Στην τελευταία εκπομπή της περσινής σεζόν του έκανε τελικά το χατίρι, με τον χορό να της ξετρελαίνει τον Νίκο Μουτσινά και να γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Βέβαια, και κατά την είσοδό της στο πλατό της εκπομπής “Καλό Μεσημέρακι“, η Τατιάνα Στεφανίδου χόρεψε ξανά το ίδιο τραγούδι, κάνοντας τον Νίκο Μουτσινά ακόμα πια ευτυχισμένο. Στη συνέχεια, οι δυο τους μίλησαν για όλα, ενώ διαγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι μαγειρικής, στο οποίο η παρουσιάστρια αναδείχθηκε νικήτρια, αφού δημιούργησε μια εντυπωσιακή τούρτα.

Η τηλεοπτική τους συνάντηση αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του ΣΚΑΪ στο Facebook, αλλά και στο κανάλι του σταθμού στο YouTube, όπου έσπασε τα κοντέρ με περισσότερες από 36 χιλιάδες προβολές και 1,1 χιλιάδες αντιδράσεις.

Αν δεν την είδες ποτέ, μπορείς να την απολαύσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Η χημεία του Νίκου Μουτσινά με την Τατιάνα Στεφανίδου on air ήταν απίστευτη και, όπως φάνηκε, απόλαυσαν και οι δυο την συνάντησή τους.

Read More

And More