Τατιάνα Στεφανίδου: Ήρθε και χάρισε στο “Dancing” την λάμψη που του έλειπε!

Τατιάνα Στεφανίδου… Αναμφισβήτητα ήρθε κι έδωσε στο “Dancing” έναν άλλο άερα… Αναμφισβήτητα ήρθε κι έδωσε απόψε στο “Dancing” την λάμψη που του έλειπε…

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μόλις έκανε την εμφάνισή της στο πλατό του ΑΝΤ1, κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα…

Κι αυτό δεν στο λέω λατρεμένη, επειδή η Τατιάνα είναι ένας άνθρωπος που συνεργάζομαι… Δεν στο λέω γιατί είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται χρόνια στη ζωή μου και την αγαπώ, την εκτιμώ και φυσικά την σέβομαι.

Στο λέω γιατί είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός!

Η λάμψη της συνδυασμένη με την εντυπωσιακή, κατακόκκινη τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει, πραγματικά σε καθήλωνε και σου “έκοβε την ανάσα”. Γιατί όπως και να το κάνουμε η τηλεόραση πάνω απ ΄όλα και πρώτα απ ΄όλα είναι εικόνα.

Όμως, δεν θα σταθώ μόνο στο εξωτερικό κομμάτι της εμφάνισής της… Θα σταθώ και στο ουσιαστικό κομμάτι της εμφάνισής της κι αυτό έχει να κάνει με την κριτική της και το σχόλιό της.

Η Τατιάνα είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα που πραγματικά έχουν λόγο ύπαρξης στην κριτική επιτροπή του συγκεκριμένου σόου, γιατί πολύ απλά ο συμμετέχοντας μπορεί να πάρει την κριτική της στα σοβαρά.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ως γνωστόν ξέρει από χορό, έχει σπουδάσει χορό στο εξωτερικό, ο χορός είναι η μεγάλη της αγάπη, οπότε είναι και σε θέση να κρίνει, χωρίς να αναμασά ότι λένε οι προηγούμενοι και χωρίς φυσικά να έχει μπει στη διαδικασία να… ξεπατικώσει ατάκες από προηγούμενες τηλεοπτικές εκδόσεις του σόου, προκειμένου να τα βγάλει πέρα!

Κάτι που ισχύει φυσικά και για την εξαιρετική Γκαλένα Βελίκοβα, αλλά και για τον πάντα κύριο Αλέξη Κωστάλα, που ο χορός είναι η… πεμπτουσία της ζωής του.

Η Τατιάνα ,λοιπόν, έκανε εύστοχο, ουσιαστικό σχολιασμό, χωρίς να ξεχνά στιγμή τους καλούς της τρόπους, μιας και έχουμε συνηθίσει κατά καιρούς σε επιτροπές διάφορων τάλεντ-σόου, να ακούμε… τέρατα, στην μάχη για την πιο βιτριολική ατάκα και του φθηνού εντυπωσιασμού.

Εν κατακλείδι, η Τατιάνα ήρθε απόψε στον ΑΝΤ1 και με την παρουσία της και τον λόγο της, κατάφερε να ανεβάσει τον πήχη του “Dancing” ψηλότερα.

Η Τατιάνα διαθέτει πλέον ένα άλλο τηλεοπτικό status κι αυτό είναι κάτι που φάνηκε για ακόμα μία φορά απόψε.

ΥΓ: Αλήθεια, αλλά η Τατιάνα μήπως θα έπρεπε να σκεφτεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή και πάλι στο prime-time , – δηλαδή στη βραδινή τηλεοπτική ζώνη -, είτε παρουσιάζοντας κάποιο λαμπερό σόου που να της ταιριάζει γάντι, είτε κάποιο talk-show; Λέω εγώ τώρα…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164