Τατιάνα Στεφανίδου: Όλα όσα αποκαλύπτει λίγο πριν την πρεμιέρα του “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” [video]

Η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει στις οθόνες μας, αλλά αυτή τη φορά θα είναι… Μαζί σου το Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο εγχείρημα για τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, η οποία, ωστόσο, μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές και ανατροπές σε όλα τα χρόνια της μέχρι τώρα πορείας της. Η πρεμιέρα της εκπομπής της έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ, από τις 14:50 έως τις 17:30.

Λίγες μέρες πριν πει την πρώτη “καλησπέρα” της σεζόν, η Τατιάνα Στεφανίδου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και μίλησε για όλα τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα που την συνάντησε.

«Φέτος δεν έχω πολύ άγχος, ίσως γιατί είχα λίγο χρόνο να προετοιμαστώ…», είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη «μετακίνησή» το Σαββατοκύριακο δήλωσε: «Η αλλαγή μέρας και ώρας της εκπομπής ήταν μια απόφαση που ελήφθη από το κανάλι… Τα κανάλια αποφασίζουν με βάση αυτό που εκτιμούν ότι πρέπει να κάνουν κάθε χρονιά. Μου προτάθηκε το σαββατοκύριακο και δέχτηκα να το κάνω». Όπως επεσήμανε, μάλιστα, η εκπομπή θα είναι κοινωνική με λίγο gossip, δίνοντας της την ευκαιρία να ανανεωθεί και να ανανεώσει αυτό που κάνει τόσα χρόνια.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, βέβαια, αναφέρθηκε με χιούμορ και στο… φλέγον θέμα του ίδιου φορέματος που επέλεξε με τη Σία Κοσιώνη την περασμένη εβδομάδα, στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ, λέγοντας: «Με τη Σία κάναμε πλάκα που φορέσαμε το ίδιο φόρεμα. Όταν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου το διαχειρίζεσαι καλά!».

Στη συνέχεια οι «Κου Κου» της απένειμαν τη δική τους… τιμητική πλακέτα στην παρουσιάστρια για την εντυπωσιακή βουτιά που έκανε το καλοκαίρι και την σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More