Τατιάνα Στεφανίδου: Στο πάρτι του TLIFE αποκάλυψε το τέλος της συνεργασίας της με το Epsilontv!

Τατιάνα Στεφανίδου: Στο πάρτι του TLIFE αποκάλυψε το τέλος της συνεργασίας της με το Epsilontv! | tlife.gr

Μπορεί χθες το βράδυ η Τατιάνα Στεφανίδου να ήταν μία υπέροχη οικοδέσποινα στο πάρτι που κάναμε για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του TLIFE μας, που εδώ και οκτώ χρόνια έχει μπει τόσο δυναμικά και τόσο καταλυτικά στη καθημερινότητά μας, όμως, δεν έπαψε στιγμή να είναι και μία υπέρλαμπρη παρουσιάστρια.

Άλλωστε και να ήθελε για λίγο να το ξεχάσει και να κρατήσει μόνο το ρόλο εκείνο της οικοδέσποινας, δεν την άφηναν όλοι οι δημοσιογράφοι που έσπευσαν να καλύψουν το event και φυσικά ήθελαν να μάθουν τα πάντα για την Τάτι, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα.

Και η Τατιάνα για ακόμα μία φορά κοίταξε κατάματα την κάμερα και με τον χαρακτηριστικό της, αφοπλιστικό τρόπο, δεν δίστασε να αποκαλύψει το τέλος της συνεργασίας της με το Epsilontv!

«…Όταν πήγα στο Epsilon, επειδή ήταν ένα κανάλι το οποίο είχε κυρίως τελε-μάρκετινγκ και ένα-δύο εκπομπές το Σαββατοκύριακο που πήγαιναν καλά, ήταν ένα τεράστιο ρίσκο. Μια ζαριά που την έριξα κι εγώ δεν ήξερα πώς την έριξα. Είπα, τώρα πάω και μπορεί να είναι και το τέλος μου. Νομίζω ότι το Epsilon ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, γιατί σε ένα μεγάλο κανάλι έχεις στήριξη, έχεις βοήθεια, έχεις ό,τι χρειάζεσαι, έχεις μια μάζα κοινού που είναι εκεί για το κανάλι ούτως ή άλλως και αυτό ήταν ένας άθλος…», δήλωσε με νόημα η γνωστή παρουσιάστρια και έσπευσε να επισημάνει:

«…Όχι, δεν το περίμενα ότι θα φύγω από το Epsilon. Eγώ θεωρούσα ότι θα συνεχίσουμε μαζί, είχα όλη τη διάθεση να συνεχίσω, έχω μεγαλώσει για να μετακινούμαι κιόλας. Όχι, εγώ ήθελα να συνεχίσω. Δεν θα σας πω ψέματα, δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου ότι «ναι, ήταν κάτι που το αποφασίσαμε από κοινού ή ό,τι άλλο». Δεν τους γνωρίζω τους λόγους, αλλά είναι ένα κεφάλαιο που κλείνει. Όταν κλείνει μία πόρτα, λένε ότι ανοίγει μία άλλη. Τώρα, αν αυτή η άλλη πόρτα που ανοίγει θα είναι μεγαλύτερη, θα πάει καλύτερα ή τι θα είναι ακριβώς δεν το γνωρίζω, δεν είναι κάτι που έχω αυτή τη στιγμή να ανακοινώσω, δεν έχω κάτι να σας πω. Συζητάω πράγματα αλλά δεν είναι η στιγμή να τα πω, αν κάτι από αυτά ευοδωθεί, από Σεπτέμβρη θα είμαστε μαζί…»

READ more