Τατιάνα Στεφανίδου: Συγκινημένη η Ηρώ Καριοφύλλη στο φινάλε του Tlive – «Δεν μπορώ να είμαι εκεί, γιατί ξέρεις πού είμαι»

Πάρα πολύ συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, στον αέρα του T-Live, στην τελευταία εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία αποχωρεί από τον Alpha.

Συνάδελφοι και συνεργάτες της έκαναν έκπληξη στο πλατό, ενώ η πιο «δυνατή» στιγμή βγήκε στο τηλέφωνο βγήκε η δημοσιογράφος Ηρώ Καριοφύλλη.

Η γνωστή δημοσιογράφος του Alpha, η οποία τον τελευταίο χρόνο περνάει δύσκολες στιγμές με την υγεία της, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και τα λόγια της συγκίνησαν τους πάντες στο πλατό.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να ήμουν εκεί! Δεν μπορώ, γιατί είμαι εκεί που ξέρεις ότι είμαι τις περισσότερες μέρες τον τελευταίο χρόνο και το κράτησες μυστικό και σε ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Θέλω να ξέρεις όμως ότι στις πολύ δύσκολες στιγμές αυτού του τελευταίου χρόνου, όταν έσκαγε πολύ μεγάλο θέμα, σκεφτόμουν ένα πράγμα μόνο, να βγω στην Τατιάνα, να βγω στο δελτίο. Και θέλω να ξέρεις ότι αυτό μού έδινε ζωή.

Σου εύχομαι στη ζωή σου να έχεις τα καλύτερα, να έχεις δύναμη! Να μην ξεμείνεις ποτέ στη ζωή σου από αγάπη, από τύχη, από φίλους… Η πιο ωραία στιγμή ήταν όταν έσκαγε κάτι κι ερχόμουν στο καμαρίνι σου και σου έλεγα “έσκασε αυτό” και τρελαινόσουν, όπως τρελαινόμουν κι εγώ. Σε ευχαριστώ και σε αγαπώ, όπως και όλους όσοι είναι τώρα εκεί γύρω σου», είπε η Ηρώ Καριοφύλλη.

Δες το απόσπασμα στο 5:10:

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164