“Τατουάζ”: Ένας δολοφόνος, ένας φόνος κι ένα σκοτεινό γράμμα! Έρχονται εξελίξεις που “καίνε”…

Ο Νικόλας μετά τις κατηγορίες που ακούει από τη Βέρα, τα διαλύει όλα χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Τατιάνα συλλαμβάνει τον απαγωγέα του Τόνυ και τον ανακρίνει μέχρι να μάθει ποιος κρύβεται από πίσω. Στο μεταξύ, ο Ορφέας διψάει για αίμα και επισκέπτεται το νέο του θύμα. Ο Τόνυ με την Ηρώ μιλάνε για το κοινό τους παρελθόν και συζητάνε το ενδεχόμενο μια μελλοντικής συνεργασίας. Η Αστυνομία ερευνά μια ανθρωποκτονία που θα απασχολήσει τον Αλέξανδρο. Η Άννα, σε μια στιγμή απελπισίας, μεθάει και χάνει εντελώς τον έλεγχο! Η Γεωργία επιστρέφει στην Αίγινα και πάει στην ταβέρνα με άγριες διαθέσεις! Η επιχείρηση του Νικόλα πάει από το κακό στο χειρότερο και δυστυχώς η ομάδα του δέχεται μια μεγάλη απώλεια!

Ο Νικόλας ενημερώνει τον Χάρη για τους πυροβολισμούς που άκουσε και την ανησυχία του για την Ειρήνη. Ο Χάρης αποφασίζει να γυρίσει στην Αθήνα με ότι στοιχεία έχει στα χέρια του για τον Σουηδό Σόρενσον. Η εμφάνιση της Γεωργίας στην ταβέρνα ταράζει τους πάντες και τελικά ο Αλέξανδρος αναλαμβάνει να την διώξει όσο πιο κομψά μπορεί. Η έρευνα για τον δολοφονημένο άντρα την Τατιάνα στο συμπέρασμα ότι μάλλον τον σκότωσε κάποια από τις κοπέλες που εκβίαζε. Η εξαφάνιση της Άννας ανησυχεί τον Τόνυ και την Νικόλ. Όταν η Άννα επιστρέφει και τους εξηγεί τι συνέβη, πέφτουν απ’ τα σύννεφα. Ο Στέφανος ζητάει από την Όλγα να μείνει μαζί του για λίγες μέρες, για ασφάλεια. Ο Ορφέας και η Ελένη μαθαίνουν το φύλο του μωρού που περιμένουν! Ο Θεοχάρης ευγνωμονεί την Αμαλία για την άψογη συμπεριφορά της απέναντι στον Μάριο. Η επικοινωνία του Αλέξανδρου και της Άννας μέσω facebook συνεχίζεται κι αυτή τη φορά οι τόνοι ανεβαίνουν. Ο Ιωσήφ αποχαιρετά την Νικόλ κάνοντας έναν παράδοξο απολογισμό του γάμου τους. Η Αλκυόνη πέφτει σε μια περίεργη παγίδα.. Ο Νικόλας συναντά την Τατιάνα κι αποφασίζει να της αποκαλύψει την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα.

Η ανησυχία του Νικόλα για τη ζωή της Ειρήνης, τον αναγκάζει να αποκαλύψει στην Τατιάνα, την αληθινή ιδιότητά του. Η Τατιάνα δοκιμάζει μια μεγάλη έκπληξη και αποφασίζει να τον βοηθήσει, χωρίς να ξέρει ότι αυτή η απόφαση θα ανοίξει για όλους τους μια πόρτα που οδηγεί σε σκοτεινά, μυστικά και αδίστακτα κυκλώματα που δρουν σε όλο τον κόσμο. Στο μεταξύ, στα Μετέωρα, ο Στέφανος είναι πολύ αναστατωμένος με αυτό που συνέβη στην Αλκυόνη και ψάχνει να βρει ποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτή την πράξη. Η Τόνια καταλαβαίνει πλέον ότι ο Ορφέας κρύβει ένα πολύ σκοτεινό μυστικό και αποφασίζει να τον «στριμώξει» προκειμένου να τον αναγκάσει να παραδεχτεί την αλήθεια. Στο Λονδίνο, η Άννα έρχεται για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τις ολέθριες συνήθειες του Τόνυ κι αυτή τη φορά το ξέσπασμά της, είναι άνευ προηγουμένου.

Ο Τόνυ ανοίγει την καρδιά του στην Άννα και της μιλάει για όλα αυτά που το έχουν οδηγήσει στη χρήση ναρκωτικών. Η Άννα υπόσχεται να μείνει δίπλα του και να τον βοηθήσει να ξεμπλέξει, αλλά απαιτεί να μπει ένα τέλος στα μυστικά και στα ψέματα. Στο μεταξύ η Μαργκώ, τους κάνει πρόταση να πάνε το καλοκαίρι όλοι μαζί διακοπές στα ελληνικά νησιά, αναστατώνοντας τον Τόνυ ο οποίος συνειδητοποιεί ότι η ημερομηνία που προτείνει η Μαργκώ συμπίπτει με την ημερομηνία του γάμου του. Η Τατιάνα, στην Αθήνα, ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί με την Ειρήνη, ενώ παράλληλα ο Νικόλας αρνείται να της δώσει περισσότερα στοιχεία από την έρευνά του για την παιδική πορνογραφία. Στην Αίγινα, η Ελένη βρίσκει μέσα σε ένα σακ βουαγιάζ του Ορφέα, το ρολόι της δολοφονημένης κυρίας Αγγελικής και οι υποψίες την διαλύουν.

Ο Άλεξ αναγνωρίζει τον δολοφονημένο άντρα κι αποφασίζει να ειδοποιήσει την Τατιάνα για τους Αθανασίου. Οι έρευνες για την Ειρήνη συνεχίζονται, ενώ ο Νικόλας φεύγει για την Αργεντινή. Ο Στέφανος αρχίζει να μετανιώνει για την εκδίκηση που πήρε από τον Σάκη. Η Άννα επιτέλους καταφέρνει να χορέψει, γεγονός που χαροποιεί πολύ τους γονείς της και τον Τόνυ. Παράλληλα συνεχίζει να σκέφτεται τον Άλεξ με νοσταλγία. Ο Ορφέας κάνει τα πρώτα ψώνια του μωρού και  δείχνει ενθουσιασμένος. Η Τατιάνα δέχεται ένα ακόμα γράμμα από τον Γενάρη, που την προειδοποιεί για τον τελευταίο του φόνο. Παράλληλα καλεί την Βάλια Αθανασίου σε ανάκριση. Ο Θεοχάρης γνωρίζει την Ηρώ που δείχνει να γοητεύεται από την παρουσία του. Η Νικόλ εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στην Όλγα και την ρωτάει αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και τον Στέφανο..

Η Μαρίνα κάνει ένα πολύ τίμιο ξεκαθάρισμα στον Αλέξανδρο σχετικά με τη σχέση τους. Παράλληλα, η Όλγα με την Νικόλ έρχονται σε ρήξη με μήλον της έριδος, τον Στέφανο! Ο Παύλος τρίζει τα δόντια του Ορφέα και τον βάζει επιτέλους στη θέση του, όσον αφορά στο θέμα της Γεωργίας. Η Μαργκώ φτάνει στα όριά της με τη Νικόλ και κάνει κάτι εντελώς απρόβλεπτο. Ο Θεοχάρης κάνει σκηνή στην Αμαλία με αφορμή, τον Νικόλα. Η Ηρώ αναπτύσσει όλο και πιο θερμά συναισθήματα για τον Θεοχάρη και πάει καλεσμένη στο σπίτι του! Η αστυνομία ανακαλύπτει κάποιες φωτογραφίες που κάνουν τον Στέφανο να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του! Στο μεταξύ, ο Ορφέας παρακολουθεί κρυφά την γυναικολόγο της Ελένης και ετοιμάζεται να της επιτεθεί! Η Τατιάνα ανακαλύπτει κάτι για τον Νικόλα, το λέει στη Βέρα και της αλλάζει όλα τα δεδομένα!

 

Read More

And More