“Τατουάζ”: Η συνέχεια συναρπάζει…

“Τατουάζ”… Κάτι παραπάνω από συναρπαστικός είναι ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς του Alpha, ο οποίος όλο το χειμώνα αναμένεται να καθηλώσει τους φανατικούς της φίλους, μιας και το σενάριο της Βάνας Δημητρίου είναι πλημμυρισμένο από ανατροπές και εκπλήξεις, που έρχονται κι αλλάζουν τα δεδομένα…

Όσο για το πως ακριβώς θα ξετυλιχθεί από Δευτέρα το κουβάρι της ιστορίας μας;

Η εξαφάνιση της Τόνιας, έχει κάνει την Τατιάνα να αγωνιά και όταν ο Σέκερης αρνείται να της δώσει την άδεια να ψάξει το γραφείο της και το σπίτι της, αποφασίζουν με την Αθηνά να τον αγνοήσουν και να κάνουν μόνες τους το επόμενο βήμα. Στο μεταξύ, η Αθηνά έχει συλλάβει για μια ακόμα φορά τον Νικόλα και τον ανακρίνει προσπαθώντας να βγάλει μια άκρη στη βρώμικη ιστορία με τον Σαρλή, αλλά ο Νικόλας θα κάνει και πάλι την ανατροπή.

Ο δικηγόρος της Όλγας ζητά από τον Στέφανο να βρει ελαφρυντικά στοιχεία για την υπόθεσή της, η οποία θα λάβει ένα γράμμα από τον Στέφανο, που θα την αγγίξει και θα τα αλλάξει όλα. Από το Λονδίνο, ο Τόνυ αποφασίζει να κάνει μια καθαρή εξήγηση στον Άλεξ για τα αισθήματά του και τη σχέση του με την Άννα, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται να φύγει για την Ελβετία, όπου θα κλειστεί σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Την ίδια στιγμή η Μαργκώ αποφασίζει να κάνει μια τελευταία κουβέντα μαζί του, αλλά η συναισθηματική φόρτιση θα την καταβάλει και θα οδηγήσει αυτή την επίσκεψη σε μια απρόσμενη εξέλιξη που θα τρομάξει τον Τόνυ.

Ο Νικόλας χρησιμοποιεί τη φαντασία του για να πλησιάσει την Αθηνά, αλλά πέφτει διαρκώς σε τοίχο. Ο Στέφανος συστήνει στον Άλεξ έναν φίλο του από τον Βόλο, τον Φίλιππο, ως πιθανό συνέταιρο στην εταιρεία του. Η Μαργκώ κάνει μια εκ βαθέων κουβέντα με τον Τόνυ, σαν ύστατη προσπάθεια να τον πείσει να βοηθήσει τον εαυτό του και να κόψει τις καταχρήσεις.

Η οικογένεια Μελά είναι ταραγμένη με την εμφάνιση του άγνωστου άντρα που ήρθε να διεκδικήσει το μωρό της Σαμίρα. Ο Στέφανος συναντά την Αλκυόνη με την Ελπίδα και προσπαθεί να καταλάβει αν έχει πάλι μπλεξίματα. Ο Σαρλής αρνείται να ομολογήσει, γεγονός που κάνει την Αθηνά έξαλλη. Η Βέρα προβληματίζεται όταν μαθαίνει από την Ελένη ότι η Τόνια έφυγε για το εξωτερικό χωρίς καν να της μιλήσει.

Η Λήδα αρχίζει να δένεται με την Άννα, γεγονός που χαροποιεί τον Άλεξ. Η Τατιάνα και η Αθηνά μελετούν τις ατζέντες της Τόνιας και πέφτουν πάνω σε μια λεπτομέρεια που θα ανατρέψει τα δεδομένα. Η συμφορά θα χτυπήσει για μια ακόμη φορά την πόρτα του Ορφέα. Η Βέρα αποφασίζει να κάνει μία τολμηρή αποκάλυψη πίσω από την πλάτη της Τατιάνας.

Η Τατιάνα με την Αθηνά αποφασίζουν να ερευνήσουν τα δεδομένα από την ατζέντα της Τόνιας και βήμα – βήμα να φτάσουν στον Γενάρη. Η αυτοκτονία της μητέρας του Ορφέα, τον οδηγεί στα όριά του. Με εξαίρεση τη Μάρθα, αποφασίζει να απομονωθεί από όλους και να αντιμετωπίσει την απώλεια μόνος του.

Η Αμαλία συνεχίζει να σκαλίζει τις ύποπτες κινήσεις στην εταιρεία της Μαργκώ, ενώ παράλληλα ενημερώνει τον Σέκερη. Η δολοφονία του Σαρλή θορυβεί τον Νικόλα και η Τατιάνα του ζητάει να’ ναι διπλά προσεκτικός. Το μυαλό του Νικόλα όμως είναι πάντα στην Αθηνά και στους πιθανούς τρόπους για να την κατακτήσει. Μια παρακινδυνευμένη κίνηση της Βίκυς, θα αλλάξει τις ισορροπίες. Ο Άλεξ «πνίγεται» από τα προβλήματα που έχουν προκύψει, αλλά βρίσκει παρηγοριά  στην Άννα, που κάνει ότι μπορεί για να του σταθεί σε όλα. Η Νικόλ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Πέτρο κι όλα δείχνουν πως θα νοικιάσει τις παμπ.

Ο Στέφανος συνειδητοποιεί πως η Ελπίδα έχει και πάλι μπλεξίματα. Η Ελένη πάει αυθόρμητα στην κηδεία της μάνας του Ορφέα κι αυτή της η πράξη θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις. Ο Θεοχάρης επισκέπτεται την Αίγινα κι αποφασίζει να ρίξει γέφυρες φιλίας με την οικογένεια Μελά. Ο Τόνυ ζητά μια μεγάλη χάρη από την Αμαλία, αλλά δεν παίρνει την απάντηση που φανταζόταν.

Η κακή ψυχολογική κατάσταση του Ορφέα, από τον θάνατο της μητέρας του, αναγκάζει την Ελένη να μείνει μαζί του τη νύχτα, προκειμένου να του συμπαρασταθεί… Στο μεταξύ, η Άννα με τον Άλεξ παραμένουν στο πλευρό της Λήδας και προσπαθούν να μην νιώσει την έλλειψη της Όλγας! Η Τατιάνα με την Αθηνά, απομονώνουν κάποιους ασθενείς της Τόνιας, που ταιριάζουν στο προφίλ του “Γενάρη” και με ένα τέχνασμα, καταφέρνουν να τους πάρουν DNA για σύγκριση.

Ανάμεσα σ’ αυτούς που καλούν είναι και ο Ορφέας. Ο Νικόλας εξακολουθεί να κυνηγά την Αθηνά, αλλά σκοντάφτει πάντα πάνω στην άρνησή της και στην αντιπάθεια που δείχνει να τρέφει προς το πρόσωπό του. Στο μεταξύ, στο Λονδίνο, ο Τόνυ ετοιμάζεται να φύγει για την Ελβετία και πιέζει την Αμαλία να αναλάβει την εταιρία στην Ελλάδα. Η Μαργκώ προτείνει μια εναλλακτική λύση γι’ αυτό, αλλά και ένα άλλο σχέδιο που περιλαμβάνει τη σύνταξη μια ψεύτικης διαθήκης από τον Τόνυ, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια του Στρατηγού.

Ο Ορφέας, έχει καταλάβει την παγίδα της Τατιάνας. Ξέρει πως δεν υπάρχει λύση, ξέρει πως θα αποκαλυφθεί! Ο Τόνυ στέλνει μήνυμα στην Τατιάνα εξηγώντας της πως θα εξαφανιστεί για ένα διάστημα, αλλά θα παλέψει για τη σχέση τους… Ο Νικόλας συνεχίζει να πολιορκεί την Αθηνά που κρατά τις αντιστάσεις της. Η Αμαλία εξακολουθεί να ερευνά τις ύποπτες κινήσεις των καραβιών της εταιρείας Νίβεν κι αυτή τη φορά ανακαλύπτει κάτι που την σοκάρει και ενημερώνει τον Σέκερη…

Ο Θεοχάρης επισκέπτεται την ταβέρνα του Παύλου και της Μάρθας και για πρώτη φορά το κλίμα μοιάζει να είναι ήρεμο. Τα ευτράπελα και οι εντάσεις, βέβαια, δεν θα αργήσουν να έρθουν… Η Ελένη έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Ορφέα. Ο Άλεξ συναντιέται με τον Φίλιππο, τον νέο πιθανό του συνεργάτη αλλά είναι διστακτικός απέναντί του. Η Αθηνά αποφασίζει να ενδώσει στο φλερτ του Νικόλα…

Ο Σέκερης επιπλήττει την Τατιάνα και την Αθηνά γιατί αγνόησαν τους κανόνες, όμως το θέμα γρήγορα ξεχνιέται καθώς η Τατιάνα έχει ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Ο Τόνυ ετοιμάζει δύο διαθήκες γιατί έχει ένα σχέδιο που θεωρεί ότι θα τον διασφαλίσει. Παράλληλα υπογράφει με την Αμαλία τα συμβόλαια της νέας τους συνεργασίας. Η Αθηνά βγαίνει για ποτό με τον Νικόλα, κάτι κρύβει όμως στο πίσω μέρος του μυαλού της.

Τα νέα για την Αλκυόνη και την Ελπίδα δεν είναι καθόλου καλά. Το ραντεβού Νικόλα – Αθηνάς πάει απ’ το κακό στο χειρότερο… Η Λήδα φαίνεται να έχει κακιώσει πολύ με την Όλγα και σε ένα τηλεφώνημα της λέει ότι δεν θέλει να την ξαναδεί! Η Μαργκώ πάνω σε μια κρίση πανικού, παίρνει την Τατιάνα τηλέφωνο και την απειλεί με χυδαίο τρόπο! Ο Τόνυ πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ελβετία…

Η επίθεση της Μαργκώ στην Τατιάνα, εξελίσσεται σε λεκτική «μονομαχία» ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Στο μεταξύ ο Τόνυ βρίσκεται σε αναμονή απεξάρτησης, για την οποία ελπίζει ότι θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή στη ζωή του. Ο Νικόλας έχει ξεκινήσει ένα οδοιπορικό στα Μαύρα Λιθάρια προς αναζήτηση του Σόρενσον ή Λουκά Σορογιάννη, ο οποίος ελπίζει πως θα τον οδηγήσει στην αρχή του νήματος για το κύκλωμα της παιδικής πορνογραφίας. Η απάντηση που θα πάρει στο τέλος αυτής της προσπάθειας, θα τον εκπλήξει άσχημα.

Ο Ορφέας έχει όλο και πιο βάσιμες ελπίδες ότι θα τα βρει ξανά με την Ελένη, ενώ ο Θεοχάρης κάνει ένα καλό ξεκαθάρισμα με την Άννα σε σχέση με το πού βρίσκεται ο γάμος του με την Αμαλία. Ο Στέφανος μαζί με τον δικηγόρο της Όλγας συμμετέχουν στη «ζωντανή» εκπομπή της Χριστίνας Ζερβού και προσπαθούν να υπερασπιστούν τα κίνητρα της Όλγας για τη δολοφονία που διέπραξε, όταν μια τηλεφωνική παρέμβαση, θα ακυρώσει όλη αυτή την προσπάθεια και θα καταλήξει εις βάρος τους.

Η πρώτη εμφάνιση του Στέφανου και του Μάνου στην εκπομπή της Χριστίνας Ζερβού δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ανακάλυψη του Νικόλα για τον θάνατο του Σορογιάννη, αρχικά τον απογοητεύει αλλά σύντομα αρχίζει να έχει αμφιβολίες για το συμβάν. Η Μαργκώ αποφασίζει να δει τη ζωή της πιο ανάλαφρα και αποζητά τη συντροφιά της Αμαλίας και της Νικόλ. Η Ελένη δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της, γεγονός που δεν χαροποιεί ιδιαίτερα τον Παύλο. Άννα και Άλεξ προσπαθούν να ισορροπήσουν τη ζωή τους ανάμεσα στις υποχρεώσεις και τον έρωτα που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Ο Νικόλας πολιορκεί την Αθηνά που παρόλο που προσπαθεί να τον «ψαρέψει», σιγά σιγά πέφτει θύμα της γοητείας του. Ο Θεοχάρης τα βρίσκει με την Τατιάνα κι απαλλάσσεται έτσι από ένα ακόμα εμπόδιο που τον κρατούσε μακριά από τη Βέρα. Η Άννα προτρέπει τον Άλεξ να κάνει τον Φίλιππο συνέταιρό του κι έτσι οι δύο άντρες δίνουν τα χέρια. Ο Στέφανος επιτέλους βρίσκει ένα στοιχείο που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της Όλγας στη δίκη. Η οικογένεια Μελά βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να ακυρωθεί η υιοθεσία του μωρού. Τα δείγματα από την ταυτοποίηση του DNA του Γενάρη βγαίνουν και η Τατιάνα μένει άναυδη από την αποκάλυψη.

Read More

And More