“Τατουάζ”: Η ηχηρή αποχώρηση και οι εξελίξεις που “κόβουν την ανάσα”!

“Τατουάζ”! Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του φετινού χειμώνα. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία σειρά που κατάφερε εύκολα να βρει το χώρο της μέσα στο πρόγραμμα του Alpha και να αποκτήσει το δικό της, φανατικό κοινό, το οποίο δεν χάνει επεισόδιο.

Ναί, ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου κατάφεραν να γευτούν και πάλι την γλυκιά γεύση της επιτυχίας, στην… μετά “Μπρούσκο” εποχή, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο, πως η τηλεοπτική τους συνύπαρξη μπορεί αρχικά να έτυχε ,όμως, στην πορεία πέτυχε και πέτυχε για τα καλά.

Και επειδή τα ποσοστά τηλεθέασης του “Τατουάζ” είναι κάτι παραπάνω από… πολύτιμα, το 2018 φέρνει στους δέκτες μας ακόμα μεγαλύτερες… δόσεις.

Όπως ,ήδη, σου έχω γράψει λατρεμένη, από την επόμενη εβδομάδα, το “Τατουάζ” θα βγαίνει στον αέρα τρεις φορές την εβδομάδα.

Κατά τα άλλα; Η νέα χρονιά εκτός από περισσότερες δόσεις “Τατουάζ”, έφερε και μία σημαντική αποχώρηση.

Ναί, το 2018 ήρθε και δεν βρήκε όλους τους συντελεστές της σειράς στην θέση τους, μιας και όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου μέσα από τα social-media που διαθέτει, από την σειρά αποχώρησε ένας από τους σκηνοθέτες, ο Σταύρος Τσάμης και την θέση του πήρε ο Θεόδωρος Νικολαίδης.

Πιο συγκεκριμένα ο Ανδρέας Γεωργίου έγραψε στο Facebook:

“…Από τις 23/12/2017 υπογράψαμε ένα «συναινετικό διαζύγιο» με τον αγαπημένο μας σκηνοθέτη Stamos Tsamis. Ένας κύκλος σκληρής δουλειάς, αγάπης και εξαιρετικής συνεργασίας έκλεισε. Έτσι όπως τελειώνουν οι μεγάλες αγάπες. Φίλε Στάμο, σε ευχαριστούμε για την συμβολή σου σε αυτό το τόσο φιλόδοξο project. Σου ευχόμαστε να ζήσεις και άλλους πολλούς τέτοιους κύκλους που μόνο μπροστά, μας πάνε…”

Στη συνέχεια ακολούθησε φυσικά και η ανάρτηση μέσα από την οποία μας γνωστοποιούσε τον νέο σκηνοθέτη του “Τατουάζ”:

“…Με την καινούργια χρονιά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της G.N. Make It Productions, τον πολύ αγαπητό σκηνοθέτη, πολλών τηλεοπτικών, θεατρικών και κινηματογραφικών επιτυχιών, Theodoros Nikolaides . Έναν σκηνοθέτη που ξέρει να αγαπάει τους ηθοποιούς, να συνεργάζεται καλά μαζί τους και να προσθέτει την δική του ματιά στο υποκριτικό τους ταλέντο. Θοδωρή μου, μετά από τόσα χρόνια ήρθε επιτέλους η ώρα να συνεργαστούμε. Καλωσόρισες στο #tatouazμας…”

Κατά τα άλλα; Η νέα χρονιά φέρνει στην ερωτική σειρά θρίλερ του Alpha εξελίξεις που… “κόβουν την ανάσα”!

Ο Αλέξανδρος τσακώνεται έντονα με τον Παύλο για την πρωτοβουλία του να δει την Μαργκώ. Ο Ορφέας αποδεικνύει πως δεν ευθύνεται για το τροχαίο ατύχημα. Ο έρωτας του Τόνυ και της Τατιάνας φουντώνει, ενώ η Άννα παραδέχεται στον Άλεξ ότι τον αγαπάει αλλά δεν τον εμπιστεύεται.

Στο μεταξύ ο Ορφέας έχει εντοπίσει το επόμενο θύμα του και ειδοποιεί την Τατιάνα που καταλαβαίνει ότι κάτι τρομακτικό θα συμβεί μέσα στον Ιανουάριο. Η Νικόλ διώχνει τον Ιωσήφ από το σπίτι τους, ενώ η Αμαλία θυμάται όλο και περισσότερα πράγματα βάζοντας την ζωή της σε κίνδυνο.

Όλοι είναι αναστατωμένοι απ’ την περίεργη εξαφάνιση της Αμαλίας, βάζοντας στο μυαλό τους χιλιάδες άσχημες σκέψεις, ενώ η Βέρα, βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον του Θεοχάρη για τη γυναίκα του, καταρρακώνεται. Ο Παύλος, λυγίζει μπροστά στη στεναχώρια του γιου του που ‘ναι χώρια από την Άννα και συμφιλιώνεται μαζί του.

Η Τατιάνα περνάει όμορφες στιγμές με τον Τόνυ, ως τη στιγμή που αντιλαμβάνεται έναν άντρα να τους παρακολουθεί… Η Νικόλ παίρνει πρωτοβουλία κι εν αγνοία της Άννας, απαντά στο κινητό της, λέγοντας στον Αλέξανδρο ότι έχει εντολή απ’ τη φίλη της, να μην την ενοχλήσει ξανά!

Παράλληλα η Εύα, πικαρισμένη απ’ την απόρριψη του Αλέξανδρου, ορκίζεται να τον εκδικηθεί. Την ίδια στιγμή στην Αθήνα, ο Ορφέας διαπράττει έναν ακόμη φόνο που θα συγκλονίσει το Αστυνομικό Σώμα!

Η Αμαλία θυμάται ολοένα και περισσότερα πράγματα για το παρελθόν της που της προκαλούν τρόμο! Στο μεταξύ, ο Σάκης κάνει μια υπόδειξη στον Άλεξ για την ανατροφή της Λήδας και οι δυο τους τσακώνονται. Η Ελένη ανακαλύπτει ότι έχει καθυστέρηση και φοβάται πως είναι έγκυος!

Η Βέρα οριστικοποιεί το ταξίδι της στην Ελλάδα κι αποφασίζει να μείνει για έξι μήνες τουλάχιστον. Τον Θεοχάρη τον βρίσκει η μία συμφορά μετά την άλλη. Πάνω που ο Τόνυ με την Τατιάνα βρίσκουν τους ρυθμούς τους, κάτι γίνεται και το ζευγάρι έρχεται σε μεγάλη ρήξη, με αποτέλεσμα η Τατιάνα να του ζητήσει να μην ξαναβρεθούν ποτέ.

Η Άννα δείχνει ότι αρχίζει να πιστεύει τον Αλέξανδρο, γεγονός που αναπτερώνει τις ελπίδες του. Ταυτόχρονα, η Τατιάνα λέει στον Τόνυ πως αυτό που έγινε μεταξύ τους πρέπει να τελειώσει, εκείνος όμως αρνείται να το δεχτεί.

Η Βέρα αποφασίζει να αφήσει ελεύθερο το έδαφος στην Αμαλία, η οποία εκδηλώνει όλο και πιο έντονα συναισθήματα για τον Θεοχάρη. Το νέο θύμα του Ορφέα αναστατώνει ακόμα περισσότερο την αστυνομία, ενώ ο ίδιος συνεχίζει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με την Τατιάνα και τον Γρηγόρη.

Παρά τις αντιρρήσεις της Τατιάνας, η Βέρα έχει δρομολογήσει πλέον τον χωρισμό της με τον Θεοχάρη, ενώ αντίθετα η Αμαλία δείχνει να προσκολλάται όλο και περισσότερο πάνω του. Η Μαργκώ προσπαθεί ν’ αλλάξει την απόφασή του Τόνυ, να σταματήσουν το εμπόριο όπλων.

Στο μεταξύ, ακούγοντας κρυφά τα όσα έχει καταγράψει η Αμαλία στο κασετόφωνο, η Έμιλυ τρομοκρατείται. Η Τατιάνα, σοκάρει την Βέρα όταν της ομολογεί πως ερωτεύτηκε τον Τόνυ. Προκαλώντας τον Γρηγόρη, να μιλήσει για τον serial killer, ο Ορφέας θ’ ακούσει κάτι από τον υπαστυνόμο, που θα τον βάλει σε μεγάλη ανησυχία.

Η Άννα και ο Αλέξανδρος ζουν ξανά τον έρωτα τους, ενώ η Τατιάνα μιλάει στην Βέρα για τον δικό της έρωτα με τον Τόνυ. Μια κακοποιημένη κοπέλα που καταφεύγει στο νοσοκομείο, δίνει στην Τατιάνα να καταλάβει πως το κύκλωμα σωματεμπορίας που πίστευε πως εξάρθρωσε, ζει και βασιλεύει.

Ταυτόχρονα, ο Αλέξανδρος καταστρώνει ένα σχέδιο για να αποκαλύψει ποιοι τον εκβιάζουν με την κόρη του, ενώ μια νέα απειλή «ανατέλλει» για τον Αλέξανδρο  και την Άννα, στο πρόσωπο της Εύας. Η Έμιλυ, στην Ελλάδα, προσπαθεί να βοηθήσει την Αμαλία να βγάλει άκρη με το κομμάτι του παρελθόντος της  που δεν θυμάται.

 

Read More

And More