Τατουάζ: Οι δυο θάνατοι και το συγκλονιστικό φινάλε!

Τα γυρίσματα του TATOYAZ, ολοκληρώθηκαν στις 11 Ιουνίου αλλά εμείς θα βλέπουμε τους ήρωες της δημοφιλούς σειράς του Alpha να συνεχίζουν να ζουν τις περιπέτειές τους, μέχρι τις 27 Ιουνίου οπότε και το σήριαλ θα ρίξει αυλαία! Οι εξελίξεις γίνονται όλο και πιο συγκλονιστικές όσο πλησιάζουμε προς το τέλος.

Σύμφωνα με όσα γράφει τόσο το “ΤV Έθνος” όσο και το περιοδικό “My TV”, ο θάνατος δυο ηρώων θα είναι από τα πιο έντονα σημεία των τελευταίων επεισοδίων. Συγκεκριμένα η Μαργκώ θα πεθάνει με τραγικό τρόπο πληρώνοντας έτσι κατά κάποιον τρόπο όσο κακά έχει κάνει σε πολλούς ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως στο ίδιο της το παιδί, τον Τόνυ!

Κακό τέλος θα έχει και ο Ορφέας, κάτι που θα μπορούσε κάποιος να το πει και “Θεία Δίκη” από τη στιγμή που ο ίδιος στέρησε με βίαιο τρόπο τις ζωές δεκάδων γυναικών.

Σύμφωνα με το my tv, ο Ορφέας καταδιώκεται και πυροβολείται από αστυνομικό… Συλλαμβάνεται και μεταφέρεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Τελικά δεν καταφέρνει να μείνει στη ζωή και πεθαίνει στο νοσοκομείο, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματά του

Read More

And More