“Τατουάζ”: Σκοτεινά μυστικά βγαίνουν στο φως και οι αποκαλύψεις καθηλώνουν…

Κάτι παραπάνω από συγκλονιστική αναμένεται να είναι η συνέχεια στο “Τατουάζ” του Alpha, μιας και σκοτεινά μυστικά βγαίνουν στο φως και οι εξελίξεις καθηλώνουν!

Η σειρά του καναλιού της Κάντζας που κατάφερε φέτος από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να γίνει τηλεοπτική μανία, υπόσχεται να προσφέρει στους φανατικούς της φίλους μία εβδομάδα άκρως αποκαλυπτική.

Η απόπειρα αυτοκτονίας της Άννας, σοκάρει τον Τόνυ. Την ίδια στιγμή η Αμαλία αναστατώνεται ακούγοντας τυχαία τον Θεοχάρη στο τηλέφωνο, να εξομολογείται με πάθος στη Βέρα, το πόσο την ζηλεύει. Η προφυλάκιση του Άγγελου, συγκλονίζει την οικογένεια Μελά, κυρίως την Αφροδίτη, που ξεσπά σε όλους γύρω της, κατηγορώντας τους.

Οι τύψεις και ο υψηλός πυρετός οδηγούν τον Ορφέα σε παραλήρημα, με κίνδυνο ν’ αποκαλύψει τη σκοτεινή του πλευρά. Ο Ρίτσαρντ πείθει τον Τόνυ να «εκτελέσουν» τη νέα μεγάλη προμήθεια όπλων που τους έχει ζητηθεί. Τατιάνα και Αμαλία, μπαίνουν στη τελική ευθεία του σχεδίου τους για ν’ αποκαλύψουν την Μαργκώ.

Αναστατωμένη η Νικόλ, από την απόπειρα αυτοκτονίας της Άννας, τηλεφωνεί κρυφά στον Αλέξανδρο, ο οποίος δίχως να χάσει χρόνο, φτάνει στο Λονδίνο.

Η Άννα τα χάνει από την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Αλέξανδρου στο Λονδίνο. Προσπαθεί με κάθε τρόπο ν’ αποφύγει τις ερωτήσεις του για το τι συμβαίνει. Παράλληλα ο Τόνυ μετράει τις ώρες για να βρεθεί κοντά στην Τατιάνα, ενώ εκείνη τον βλέπει σε φωτογραφία να φιλιέται με την Άννα σε μία δεξίωση και μαθαίνει για τον φόνο της Αμάντα.

Ο Ορφέας φέρνει σ’ απόγνωση την Ελένη που καλεί για ενισχύσεις τον Παύλο. Η φιλία του Στέφανου με την Όλγα αποκτά μεγαλύτερη οικειότητα και γίνεται ολοένα και πιο πυκνή στη καθημερινότητα τους.. Ο Άγγελος υποφέρει στην φυλακή, την ώρα που η Αφροδίτη αγωνίζεται να τον σώσει.

Ο ερχομός του Τόνυ στην Ελλάδα, ξαφνιάζει την Τατιάνα, η οποία είναι διχασμένη. Από την μία η χαρά της που τον βλέπει και από την άλλη οι υποψίες σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της Αμάντα Φόστερ και την φωτογραφία του με την Άννα που είδε στο ίντερνετ.

Παράλληλα, ο Άλεξ στο Λονδίνο, προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό που έχει καταρρακώσει την Άννα, χωρίς όμως να παίρνει απαντήσεις. Στο μεταξύ, ο Ορφέας πνιγμένος στις τύψεις του για την άδικη προφυλάκιση του Άγγελου, κάνει κινήσεις πανικού, δίνοντας της εντύπωση ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν να αποκαλύψει το τρομερό του μυστικό.

Στέλνει άλλο ένα μέιλ στην Τατιάνα σαν “Γενάρης” και αναλαμβάνει την ευθύνη της δολοφονίας της Δέσποινας. Η Νικόλ, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φτάνει στα Μετέωρα προκειμένου να απομονωθεί και να ηρεμήσει, ενώ ο Στέφανος αποκαλύπτει ένα – ένα τα κρυμμένα μυστικά του. Η Τατιάνα επισκέπτεται τον καπετάν Γεράσιμο Παυλάτο, κάτι το οποίο θα θορυβήσει τρομερά την Μαργκώ και τον Ρίτσαρντ.

Οι ενοχές για την άδικη φυλάκιση του Άγγελου, οδηγούν όλο και πιο συχνά τον Ορφέα σε ακραίες συμπεριφορές και ξεσπάσματα που τρομάζουν την Ελένη. Η Μαργκώ, προσπαθεί αφ’ ενός να φέρει τον Τόνυ στα νερά της κι αφ’ ετέρου να τον απομακρύνει από την Τατιάνα.

Συγχρόνως, η Αμαλία ξεκινά δουλειά στην εφοπλιστική εταιρεία και για κάποιο άγνωστο λόγο ο Ρίτσαρντ αποφεύγει τη συνάντηση μαζί της. Το στρες καταβάλει την Νικόλ με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει στα χέρια του Στέφανου.

Η Τατιάνα παρατηρεί στον Τόνυ συμπτώματα στερητικού από ναρκωτικά και τον ρωτάει ευθέως αν κάνει χρήση. Ο Αλέξανδρος πιέζει την Άννα να του πει τι της συμβαίνει και η εξομολόγησή της τον σοκάρει.

Η Άννα λέει όλη την αλήθεια στον Αλέξανδρο και του διηγείται τι έγινε εκείνο το μοιραίο βράδυ. Ο Στέφανος παίρνει τη Νικόλ στο σπίτι του και προσπαθεί να την συνεφέρει.  Στο μεταξύ, ο Τόνυ πείθει την Τατιάνα ότι δεν παίρνει ναρκωτικά…

Η Ελένη δείχνει να φοβάται τον Ορφέα όλο και περισσότερο και αναγκάζεται να κανονίσει ραντεβού με την ψυχίατρό του, την Τόνια, για να της μιλήσει για την κατάσταση. Ο Ρίτσαρντ και η Μαργκώ δολοπλοκούν και καταστρώνουν σχέδιο που αφορά τη Βέρα και τον Θεοχάρη! Παράλληλα ο Θεοχάρης βλέπει την Άννα μαζί με τον Αλέξανδρο στο Λονδίνο και χωρίς δεύτερη σκέψη του επιτίθεται! Μετά από μια τρομερή σύμπτωση, η Τατιάνα λύνει τον γρίφο του “Γενάρη”.

 Η Άννα έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον πατέρα της για τον Αλέξανδρο. Ο Αλέξανδρος την πιέζει να πάει στην αστυνομία, ενώ εκείνη βρίσκεται σε πανικό. Ο Άγγελος-μέσα στην φυλακή- νιώθει να απειλείται η ζωή του. Ο Παύλος και η Μάρθα γίνονται ανάδοχοι γονείς του μωρού της Σαμίρα, ενώ η Αφροδίτη συγκρούεται με την Τατιάνα για λογαριασμό του Άγγελου.

Η Ελένη ανησυχεί πολύ για την ψυχική ισορροπία του Ορφέα, που βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης. Η ζωή του Στέφανου, στα Μετέωρα, αποκτά ενδιαφέρον… Ο Τόνυ αποφασίζει να βγάλει οριστικά τα ναρκωτικά από τη ζωή του….

Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Θεόδωρος Νικολαΐδης και ο Γιώργος Ευαγγέλου.

Πρωταγωνιστούν: Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, Ελίνα Ακριτίδου, Χρύσα Παπά, Κατερίνα Γερονικολού, Χριστίνα Χριστόφια, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Έλενα Λιασίδου, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Έλενα Πιερίδου, Ιάσονας Δαμιανός, Αλέξανδρος Πέρρος, Φανή Καμπιώτη.

Στον ρόλο του Παύλου Μελά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργκώς Νίβεν, η Κοραλία Καράντη

Στον ρόλο του Θεοχάρη Ραζή, ο Απόστολος Γκλέτσος.

Read More

And More