Τελικά, αυτό είναι το ένα και μοναδικό πρόσωπο που κατάφερε φέτος να «σώσει» το prime-time του ΑΝΤ1!

Τελικά, αυτό είναι το ένα και μοναδικό πρόσωπο που κατάφερε φέτος να «σώσει» το prime-time του ΑΝΤ1! | tlife.gr

Αναμφισβήτητα είναι ένας παρουσιαστής… πολυεργαλείο. Αναμφισβήτητα είναι ένα παρουσιαστής που πραγματικά πάνω στη δυναμική του και στη πολύτιμη εμπειρία του, μπορεί να βασιστεί ένα κανάλι… Αναμφισβήτητα είναι ένας παρουσιαστής που μπορεί να κάνει θαύματα σε όποια τηλεοπτική ζώνη κι αν βρεθεί κι αυτό είναι κάτι που το έχει αποδειχθεί στη πράξη.

Ο λόγος τόση ώρα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ναι, ο λόγος τόση ώρα για τον Γρηγόρη, τον οποίο ουκ ολίγες φορές έχω σχολιάσει και κρίνει πολύ αυστηρά στο παρελθόν, πάντα φυσικά σε ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά του και με τις τηλεοπτικές επιλογές του.

Ναι, ο Γρηγόρης είναι ένας παρουσιαστής που έχει κάνει πολλά λάθη… Είναι ένας παρουσιαστής που κατά καιρούς έχει κάνει πολλά τηλεοπτικά φάουλ – εξ ΄ου και ο βιτριολικός σχολιασμός του -, όμως, κι από την άλλη μεριά δεν είναι δίκαιο να μην του αναγνωρίσει κανείς το γεγονός ότι είναι ένας από τους μακροβιότερους παρουσιαστές, ότι εκτίθεται για πάνω από είκοσι χρόνια, τολμώντας να δοκιμαστεί σε πολλές και εντελώς διαφορετικές τηλεοπτικές ζώνες, ότι είναι άμεσος, αυτοσαρκάζεται και σαφέστατα έχει το χάρισμα της επικοινωνίας. Και ότι είναι ένας από τους λίγους που έχουν γευτεί από που λέμε «απόλυτη επιτυχία». Μιας και οι τηλεθεατές έχουν λατρέψει και σηκώσει στα χέρια τον γνωστό παρουσιαστή.

Επίσης, είναι κι άδικο να μην του αναγνωρίσει κανείς και το γεγονός ότι είναι φέτος το μοναδικό πρόσωπο του ΑΝΤ1, που σε μία χρονιά απόλυτης τηλεοπτικής καταστροφής, εκείνος κατάφερε να σώσει την… αξιοπρέπεια του prime-time του καναλιού, σε ότι έχει να κάνει με την τηλεόραση.

Γιατί αν αυτό το χειμώνα οι Αντεννικοί είδαν και κάποιες επιδόσεις αξιοπρεπείς στους πίνακες τηλεθέασης – επαναλαμβάνω σε ότι έχει να κάνει πάντα με το prime-time -, τις είδαν μόνο από το Γρηγόρη.

Κι αυτό γιατί στο α΄ μισό αυτής της σεζόν ο Γρηγόρης κατόρθωσε με το «Nomads» να «χτυπάει» 25άρια στους πίνακες τηλεθέασης, ποσοστά ρεκόρ για τα δεδομένα του ΑΝΤ1 φέτος, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ενώ ένα μικρό «θαύμα» φαίνεται πως μπορεί να γίνει και με το «The Wall».

Το πολυσυζητημένο τηλεπαιχνίδι ήρθε στους δέκτες μας την περασμένη εβδομάδα και κατάφερε να κινηθεί πάνω από το 15,0%, κάτι που για άλλα προγράμματα του ΑΝΤ1, μοιάζει απλά ακατόρθωτο.

Θα μου πεις φτάσαμε να πανηγυρίζουμε για τα 15άρια και τα 20άρια στον ΑΝΤ1; Φυσικά… Από την στιγμή που το κανάλι έχει βουλιάξει στο 10,0% και κάνει παιχνίδι με τα… μονοψήφια, δεν είναι επιτυχία;

Μάλιστα, το «The Wall» έδειξε πως μπορεί να κινηθεί κι ακόμα πιο ψηλά. Ο Γρηγόρης στο συγκεκριμένο φορμάτ είναι στα καλύτερά του, αν και στα πρώτα επεισόδια τον βρήκα κομματάκι υπερβολικό στις αντιδράσεις του και… πολύ αγαπούλη! Όμως, αυτός είναι ο Γρηγόρης, το ζει!!!

READ more