Τέμπη: Συγκλονίζει ο σύντροφος της Ιφιγένειας – «Την είδα να είναι μισή μέσα στο βαγόνι, αποφεύγω να θυμάμαι»

Ο Φάνης Ξανθόπουλος, σύντροφος της Ιφιγένειας Μήτσκα που υπήρξε θύμα στην τραγωδία των Τεμπών μίλησε στο Live News το απόγευμα της Τετάρτης 28/2 και συγκλόνισε με την περιγραφή του για όσα έζησε το βράδυ του δυστυχήματος.

«Είχαμε πάει ένα τριήμερο στην Αθήνα και μέχρι εκείνη την στιγμή περνούσαμε πολύ όμορφα. Ήμασταν στο τρίτο βαγόνια. Μετά στην σύγκρουση ήμουν μέσα στο βαγόνι απλώς είχα πεταχτεί πιο μπροστά. Η Ιφιγένεια ήταν η μισή εντός και η μισή εκτός. Ήμασταν ακριβώς πάνω από τα βαγόνια που είχαν πάρει φωτιά και την Ιφιγένεια να είναι εκεί δίπλα».

Και συμπλήρωσε: «Δεν πρόλαβα να καταλάβω τίποτα, ακούσαμε ένα μπαμ κι από εκεί και πέρα ακούγαμε τον κόσμο να ουρλιάζει. Φωνάζαμε για βοήθεια και μετά από λίγη ώρα ήρθε ένα παιδί, ο Γιάννης, που είχε βρει τυχαία το κινητό μου, όπου βοήθησε και σηκώσαμε την Ιφιγένεια. Μετά κάλεσα τον πατέρα μου για να του πω τι συνέβη».

Στην συνέχεια ο σύντροφος της Ιφιγένειας, μετά το τηλεφώνημα που είχε με τον πατέρα του, προσπάθησε να γυρίσει ξανά στο σημείο που ήταν η σύντροφός του, αλλά δεν του επετράπη καθώς ήταν και ο ίδιος τραυματισμένος.

Στην ερώτηση πώς είναι σήμερα απάντησε: «Ένα κομμάτι μου έχει μείνει εκεί. Ουσιαστικά, αποφεύγω να θυμάμαι, γιατί αλλιώς θα μείνω εκεί».

Read More

And More