Τέμπη: Τι απαντά ο μηχανοδηγός στο T-live για τα… σουβλάκια του επίμαχου διαλόγου

Βλάβη σε τρένο, επιβάτες σε αναμονή και στη μέση… μερικά σουβλάκια. Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι που ήρθαν στο φως μεταξύ μηχανοδηγού και σταθμάρχη λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, εξόργισαν το Πανελλήνιο.

Ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές του επίμαχου διαλόγου μίλησε αποκλειστικά στο T-live και στην Ειρήνη Πεϊβάνη και εξήγησε ότι εκείνη την ημέρα δούλευε συνεχόμενα για 12 ώρες, έμεινε στη Λάρισα και χρησιμοποίησε το προσωπικό του τηλέφωνο για να ζητήσει την εν λόγω πληροφορία για το σουβλατζίδικο από τον σταθμάρχη.

«Ήμασταν 12 ώρες στον δρόμο και ψάχναμε να βρούμε ένα τηλέφωνο να φάμε κάτι. Είναι μεμπτό αυτό; Τρεις ώρες πριν γίνει το ο,τιδήποτε. Δεν ήταν κανένα υπηρεσιακό τηλέφωνο, ήταν το προσωπικό μου τηλέφωνο το οποίο πήρα τηλέφωνο εγώ στον σταθμό και ζήτησα από τον σταθμάρχη, γιατί είναι ντόπιος ένα τηλέφωνο να φάμε κάτι γιατί ήμασταν από τις 10 το πρωί στο πόδι. Δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα εκείνη τη στιγμή» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Ήθελα να φάω κάτι γιατί ήμουν 12 ώρες στο πόδι. Εργαζόμουν. Εσείς όταν κάνετε διάλειμμα δεν ζητάτε, δεν ψάχνετε να δείτε τι θα φάτε. Εγώ τελείωσα στις 23.45 όταν έφτασα Θεσσαλονίκη. Ήμουν από τις 10 το πρωί, καταλάβατε τι έγινε;».

Read More

And More