Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Μεγάλη προσπάθεια για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του – Τι επιθυμεί η οικογένεια

Όπως έγινε γνωστό, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα το απόγευμα της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο τέως μονάρχης της Ελλάδας, που διαμένει μόνιμα στην Ερμιονίδα, διακομίσθηκε αργά το απόγευμα στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές βοήθειες. Αργά το βράδυ μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, καθώς η οικογένειά του επιθυμεί διακριτικότητα. Σύμφωνα με το Mega, όλοι οι γιατροί του ιδιωτικού θεραπευτηρίου της Αθήνας είναι στο πλευρό του και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο τέως βασιλιάς, ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, έχει υποστεί και κατά το παρελθόν εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Read More

And More